2010-04-30 16:10 Mistelsoppa

Tjenamors på dig, din fiskorv.
Dagen (och även gårdagen) har jag ägnat åt att färdigställa mitt projekt. Än så länge är mitt projekt väldigt hemligt. Det enda jag kan säga är att det handlar om Indigo, Hjalmar och ett fordon. HA! Nu blev du allt paff, va? Att du inte fick veta allt! Det är sådana smällar man får ta. Nu känner jag mig nöjd.

Dagens Läte blir: Dj WhIte Magic - Var ligger landet där man böjer bananerna?

2010-04-29 07:19 Rofyllt möte med Indien

Goddagens, din lus!

Denna morgon har jag inte gjort så mycket annat än att baka ost-bakelser. Receptet kommer nedan. De blev riktigt smarriga, och nu har jag tryckt i mig 23 stycken. Detta förtärande skedde samtidigt som jag gnolade på ryssland nationalsång så att smulorna sprutade ur munnen. Asskoj.

KNASTRIGA OST-BAKELSER:

- 3 dl soja
- bovete efter behag
- 2 msk fiskleverolja
- 4 krokusar
- 1 hushållsost
- 1 ½ ägg (strunta i att avlägsna skalet, sådant är bara för mesar)
- krossade enbär i mängder

Se hela bildenSe hela bilden


2010-04-28 14:38 Kranvattenbehållare

Hej Lars!

Kalla mig gärna mört, men idag har jag både inmundigat 5 - 10 bananskal och småfnissat i farstun. Det kallar jag mäkta imponerande! Dagens enda minus är att soljäveln har vågat visa sig. Den skyr jag på grund av hemska erfarenheter som pesten, och har därför fått previlegiet att stanna inomhus hela dagen lång. Fantastiskt! Jag funderar på att ge dig en lista på eftermiddagens strapatser (råflinar när jag tänker på min egen förträfflighet, ack och spe!). Nåja, här kommer, efter ett kort men intensivt självgotteri, listan:

1. Fläta en korgstol
2. Sortera mina bläckpatroner i kronologisk ordning (efter ålder)
3. Skratta åt folk som är mindre begåvade än jag (kan bli rysligt skoj)
4. Stoppa munnen full med gröna ärtor, springa ut till grannen, ringa på dörren och ge kanaljen en oväntad gåva (denna aktivitet kräver dock bättre väder)
5. Gala oavbrutet så länge jag kan
6. Lyssna på tystnaden som brukar uppstår när jag slutat gala, för att sedan ryta av glädje över min egen storhet


2010-04-27 20:48 Stol

Hej, Lars!

I morse när jag precis tassat ner till köket för att dricka min morgon juice upptäckte jag något fruktansvärt, min GodMorgon apelsinjuice hade transformerats till en Bravo äpplevindruvsjuice, måttligt roligt. Jag blev så förvånad att jag kastades baklänges och slog huvudet i en spik. Som ni förstår är jag en människa som inte kan leva utan att plannera och jag behöver faktiskt veta alla förändringar i förväg. Så det så!

Nu ska jag gå och fundera ut hur jag ska kunna undvika den nya, röda juicen som har hamnat i kylskåpet. Det kommer bli en tuff match. Jag måste smita ner nu i natt när allt är mörkt (så jag slipper se juicen) och hämta all mat som jag kommer behöva för dagen. Sedan ska jag placera alla mjölkpaket i sängen och kyla min kropp med allt som går att äta.

Dikt av attackbebis.blogg.se
Dagen ska sjunga som sniglarna gör.
Ingen får roligt, men blommorna får.
Alla ska sitta på stolar.
Vem vet om det regnar?
Kan man få en glasstrut?
Alla hundar promenerar glatt.
Ingen får komma mig nära.
Fågeln ler med näbben.
Jag speglar mig i kastrullen.


2010-04-26 17:09 Lycka

Hej Lars.
Idag är jag underbart trevlig och glad! Därför får du en underlig bild på en kasslerbit.
            
                                                  KASSLER

2010-04-25 18:24 OLÉ OLÈ OLÈ

Nu äter jag ost och spindelnät, riktigt gott!

Jag känner mig nöjd.


2010-04-25 13:05 Pantar gör man för att hitta snus

Godmorgon Lars!
Ja, som du märker så har jag frisknat till betydligt. Fyra utav mina knähundar har sprungit runt som ena galna marodörer hela morgonen, och det finns ingenting som lugnar dem! Jag har försökt med allt; falukorv (gjorde dem ännu galnare), kapsejsad segelbåt (fick dem att gråta hejdlöst) och när jag försökte mata dem med en gammal selleri blev de så förnärmade att de allihop på samma gång tog tag i min fransbeklädda tröjärm och ryckte av tolv fransar! ODJUR!!!!!
 
Nu gäller det att hitta min försvunna chokladpudding innan de satans spefåglarna tar den också!!


2010-04-24 12:23 Laktrisens förlovade land

Idag har jag bara suttit och försökt få ut alla goda tankar ur huvudet. Det är inte likt mig att tänka fina saker om folk och fä. Medmänniskor är ju otrevliga gälar som bara struttar runt som ena törstiga spefåglar!!  Oj, titta, det fungerade visst! HA, medmänniskor kan dra dit pepparn växer.

2010-04-23 18:19 Vildmöss finns ej

Hej, Lars!

Idag har jag klippt hål i alla mina röda tröjor, jag har djävulen efter mig!


Vill också passa på att slå ett slag för alla oxätare! Heja, ni är tuffa!

2010-04-22 14:33 Medwurst är löjtnantens trogne följeslagare

HEJ DIN USLA SKATA!
Det var verkligen ett tag sedan vi umgicks så här. Det var nästan ett helt dygn, faktiskt. Mina slingor sitter kvar (till skillnad från allt annat hår) och jag mår prima. Denna dag har gått åt till att göra allt det här fantastiska:
1. Gå upp och borsta tånaglarna rena från finska pinnar
2. Leta reda på min käpphäst och ta några varv runt kvarteret iförd rutigt förkläde
3. Slicka på lårväggen för att se om jag kunde finna några lönngångar
4. Pärla en fotlänk av gamla avokado-skal och koka den varsamt
5. Lita på att Indigo och Hjalmar inte skulle hitta på något kjyfs (nytt, fränt ord som betyder ungefär "likgiltig"
6. Slopa det förtroendet och kasta sig in i deras galna värld full av tandläkare och pistmaskiner

TJOHEJ så länge, Lars-flars.

2010-04-21 16:02 Sylt

Hej Lars!

Idag har jag slingat håret, ville se hur jag skulle se ut om någon tvingade mig att göra det, slinga håret alltså. Tyckte inte om det, jag gillar den färg som jag har/hade, en färg som lika gärna skulle kunna bekläda en råttas päls. Eftersom att jag inte trivdes med slingorna så ryckte jag av dem. Jag ryckte bort alla slingorna.

Nu trivs jag med mig själv igen och jag börjar gilla de kala fläckarna som bildades.

2010-04-20 21:02 Kalaskorv

Hej Lars. Jag skulle aldrig i livet vilja vara en puma, det skulle kännas helt sjukt. KRUKA!

Dagens läte: Lonely - Imaginary Friends

2010-04-20 07:20 MARODÖR-APA!

LARSA!
Jag vet inte vad som har hänt. Hela golvet är på sniskan och min badrumsspegel jag förvarar så fint under madrassen är i  spillror! Och kristallvasen jag har under kudden är också trasig. Jag förstår inte vem det är som vill mig så illa! Nu måste jag fortsätta hoppa i sängen.

2010-04-19 18:19 Liktorn

Tjena igen, Lars!
Vet du vilken konstig upptäckt jag gjorde för två timmar sedan när jag slickade golvet under garderoben? Jag hittade en massa underliga och vardagliga prylar, som jag inte ens visste att jag ägde och höll av. Förmodligen är Hjalmar boven i dramat, han brukar samla på sig en massa skit.

                                           Vad jag fann:
 
Palsternacka  Fingerborg  Dolph Lundgren Latitud  Star Wars-figurer                               
Tekaka med medwurst                                    Objektiv


    Asfula doftljus

Ja, efter att jag radat upp alla fynd på TV-bänken (allt gick bra, förutom att Dolph krånglade lite) ställde jag mig bredbent och la av ett fejksmajl så det skrek i käkarna. Sedan gick jag därifrån och lottade ut lite chokladmousse till mig själv.


2010-04-19 15:11 Kesella

Dag Lars.
Finfin humor du har ibland, jävla spjuver. Just nu sörjer jag min halva selleri, den försvann spårlöst under brödrosten. Det tog hårt på oss alla, dock tror jag att Indigo är mest sorgsen. Han avgudar verkligen selleri. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och läsa ett flygblad.

2010-04-18 10: 55 Livets goda stunder

Godmorgon Lars!
Hoppas du har haft en förträfflig natt. Min natt var bara bra, dock vaknade jag ett par gånger av att jag ropade "Länge leve hårtestar!", men det är ju sådant som sätter guldkant på vardagen. Sorgligt nog var min morgon inte lika bra, allt var visserligen finfint tills jag traskade utanför dörren för att ta mig en glutt på den livlösa fiskmåsen. Det visade sig då att den livlösa fiskmåsen inte bara var en livlös fiskmås, den var en försvunnen livlös fiskmås! (Jag har förresten lärt mig ett nytt ord idag, tänkte missbruka det lite). Borta, försvunnen och LIVLÖS. Rätt fruktansvärt. Jag hade längtat efter att få träffa Osvald (som jag döpte den fjäderprydda jäveln till innan han försvann) hela natten. Och så försvinner han bara så där! Vem ska jag nu knyta flerfärgade mantlar runt?

Dagens Läte blir inget mindre än Dancing In The Moonlight (jag misstänker att det var det Osvald gjorde vid försvinnandet)

2010-04-17 16:52 Lejon är bistra kreatur

Hej, Lars! Kommer precis från en lång vandring i skogen, alltid trevligt med ensamtid med mig själv. I skogen hittade jag en död fiskmås, jag tog hem den. Nu har jag laggt den utanför huset på trappan. Får se vad jag hittar på med den imorgon.


Ikväll ska jag fila min likton, känner att det behövs, börjar likna bilden från igår.

Nu är det dags för Narnia. Längtar till slutet när lejonet dör. Ha en fin lördag! 

2010-04-17 10:17 Mango, papaya och grustag

Haj haj Lasse! (bara så du vet varnar jag dig inte för en haj, det är bara ett fränt uttryck som sådana som du knappast förstår)

Idag har jag än så länge inte hunnit med så mycket. Det enda jag har fått gjort är att skura takpannan, kasta tre flörtkulor på ögonlocken och vira in mig själv i ullgarn. Rätt futtigt för en morgon som den här. Jag får helt enkelt ta mig i kragen och vara lite mer aktiv. Dagens planering:
1. Minska lilltåns area
2. Lata mig under hängmattan
3. Göra inbjudningskort (falska)
4. Dela ut inbjudningskorten till alla grannar
5. Sitta och vänta på att klockan ska bli femton noll sju
6. Se hur grannarna förvånat kommer stapplandes över gatan med inbjudningskorten i högsta hugg
7. Vrålöppna ytterdörren och blåneka när de små skitarna frågar om det var här det var kameljont-kalas
8. Skratta gott åt deras snopna miner och frusta spott på deras skor
9. Skala en selleri


     
                                                  LIKTORN

2010-04-16 17:24 Krysmynta, atiljerista och regimilia

HEJ LARS!

Versaler kan komma väl till pass när man vill förtydliga något, vilket var precis det jag nyss gjorde. Idag har jag snöat in en aning på osthyvlar och presenningar, och har därför gjort allt jag har kunnat för att lära mig mer om dessa ärofyllda varelser. Vid tiotiden gjorde jag dock ett avbrott för lunch. Idag blev det chokladmousse! Under kvällen tänker jag dissikera fjärrkontroller, dricka gurkspad, skratta löjligt högt och eventuellt rita med rött bläck på höger knäskål.

2010-04-15 19:16 Roligheter är för humaner

Lars!

Här kommer en radda med saker som jag aldrig skulle göra på vardagar:

1. Borsta tänderna
2. Klippa sönder grytlappar
3. Gnälla
4. Ta en kofot och banka hål i trägolv (eller det har bara hänt en gång)
5. Spela näsflöjt


Anledningen till att jag inte gör dessa saker är för att de roar mig alldeles för mycket. De skulle få mig ur balans för hela veckan! Man måste spara på sig, och rå om sig själv!En sådan här vill jag ha!


2010-04-15 07:28 Makroner är rätt underliga

Goddagens Larsa!
Hoppas du har en fin tanke i skallen, det har jag. Min tanke lyder: "Om kamspelande musikanter fick tre års lön, skulle de då kunna bädda en säng under 3 sekunder?". Visserligen ger denna underbara tanke mig lite ro, men jag har fortfarande inte kommit över den där nedrans åländska kammaråklagaren. Satans ficktjuv. Hur kan man inte avguda färs??? Jävla satans spefågel till kammaråklagare. Nu ska jag gå och käka lite färs, hoppas aromen sprider sig till Åland, det kan den där människan gott ha!

2010-04-14 17:51 Clementiner och dylikt

Tjoflöjt Larsa. Kammaråklagaren på Åland tycker inte om färs. Jag tycker om färs. Kammaråklagaren på Åland är en sorglig typ som inte uppskattar bra föda. På tal om tjänstemän, tror du att kungen har en skuldra på vänstersidan om halsen? Alla dessa frågor gör mig näst intill vansinnig, Lars. Ge mig svar, snäääälla! Pust, suck, stön. Den senaste kvarten har jag lekt med min gråa miniräknare, varvat med att äta pulvriserat arvegods. Det var roligt. Nu planerar jag att sätta upp lila papper i större delen av grannskapet. Det blir antagligen nästan farligt skoj.

Dagens läte: Oops I Did It Again - Britney Spears


2010-04-14 17:25 Rårörda lingon

Dag Lars!

Smöret smakade förträffligt, dock lite träigt, men det är väl sådana smällar man får ta, antar jag. Här och nu sitter jag och tippar på vad som händer runt om i världen och hur mina medmänniskor har det (= hoppas att de har det förjävligt). På en gammal bokrygg skriver jag sedan upp alla saer jag kommit fram till. Så här ser det i skrivande stund:
1. Patrik i Uganda löser korsord bakom stötande kanelstång
2. Lillemor lipar, mesig som hon är (jag förmodar att hon är i Libanon)
3. En flörtkula rullar nerför en gul penna i en katedral i Palma

Ja, allt det där låter rätt trist. HAHA, tji fick ni som sitter där och storbölar vid alla de sorters kryddor! Nu tänkte jag fjärta på Indigo lite, för att se hur han reagerar.


2010-04-14 14:57 Sommarkänsla i ringmuskeln

Hej Lars!

Idag har jag hittat ett plank. Det var fult, så jag lämpade av Italien där. Det förtjänade han allt, den jäveln. Haha! (Skadeglädjen är ett faktum) Nu ska jag gå och smöra köksgolvet, det blir härligt att slicka på det sedan.

2010-04-03 19:48 Italien

Hej, Lars (kan inte med att säga Larsa)

Far åt pipsvängen, Italien! (Italien är en husfluga som jag har dresserat) Jag menar ju självklart inget illa, jag vill bara inte ha honom i ansiktet hela jävla tiden!


Ps. Idag har jag snöat in lite på Italien. ds

2010-04-13 16:25 Italien har ingen huvudstad, bara en musmatta

Hej Lars!
Idag känner jag mig mogen för att presentera en del av min nya rapptext. Så, läs och njut, käre vän.

Paniken är en mussla (OHYAY)
Berit älskar brödsmulor (HEY-EY)

Inte illa, va? Kommande del publiceras förmodligen inom ett antal timmar (Hjalmar vet hur många).


2010-04-12 21:29 Mutanten anfaller från ost

Goddagens Lars!

Just nu sitter jag på sne och viftar på armbågen, dock hittade jag ingen laktrisrem som jag kunde knyta runt lillfingret, men det fick duga ändå. Det är ju inte lakritsen som är själva njutningen. Hoppas att du har haft en bra dagelidag. Själv har jag mest suttit och komponerat på en text till mitt rapp-album de senaste timmarna. Du kanske får ta del av den nästkommande dag, men bara om du visar verkligt intresse för min rapptext. Annars kan du dra till Cayenne och snoppa jordgubbar, din lömska lämmel!!

                         
                                               Riskabel kabel


2010-04-12 17:33 Ove har faktiskt inte alls köpt tre papaya

HEY LARSA!!!!!!!

Idag har jag fixat och trixat hela dagen. Det gick sjukt bra. Jag städade min kvadratmeter under byrån, och det gick finfint. Jag fann en hel del kuliga saker. Till exempel hittade jag sju gamla brådmåsar och tretton kassaapparater. Asballa fynd. Jag undrar bara en sak; Vad är det tant Trinde inte förstår??

Dagens Läte: Miss Decibel - Wisex


2010-04-11 18:09 Persiennen liknar inte alls en solros!

Tjoflöjt Larsa! Jag hittade precis en säkerhetsnål under min ena hålfot. Jag finner detta lustigt, då jag faktiskt inte har badat sedan i påskas. Nåja, sommaren blir blåsig i år har jag hört, så den biten ska nog lösa sig så småningom.

Dagens läte: Nöjd - Anders och Putte

2010-04-11 16:00 Roland spelar harpa med glädjefylld min

Hej Lars! Jag har precis kommit hem från ett mäkta spektakulärt äventyr tillsammans med min kickbike. Vi bråkades med tanter, smällde i dörrar på konsum, tuggade på mattfransar, sjöng skadeglada visor, klippte i döda och levande ting, skrev "Mikael känner ingen smärta i ryggslutet längre" på lämplig husvägg, skrålade taktfast utanför Berits fotvård och utförde ett otal andra företeelser. Nu är jag trött och nöjd, och känner att det är dags att införskaffa en ny vattenpöl att ha utanför tvättstugefönstret (saknar den gamla något enormt). Jag är utan tvivel den bästa jäveln jag vet.Biljett


2010-04-11 12:03 Lusmus

Hoj hoj Lars! (faktiskt mycket frän hälsningsfras, så det så)

Gårdagens umgänge med Indigo och Hjalle (asballt smeknamn) var mycket trevligt. Efter majonäs-hällningen (som i och för sig inte blev jättelyckad, allt la sig liksom som en hinnan på ytan) spelade vi lite coronne. Det gick bra ända tills jag råkade välta en viss bunke, men det löste sig det med. Sedan somnade jag på sniskan och sov som en jävel till stock.

Idag hade jag tänkt att göra något oförutsägbart och radikalt. Om det blir att köpa en frukostbricka prydd med små astronauter eller om det blir att spela flöjt på min kickbike, det tåls att tänka på. Den tanken gör mig nöjd och lugn som en filbunke.


2010-04-10 23:44 Mosstalpar växer inte på träd, idiot!

Hoj hoj Larsing (coolt smeknamn, rimmar på fjärsing)

Som du vet var simturen med Hjalmar och Indigo fruktansvärt lyckad, och när den var över slog mig en tanke. Ja, faktsikt så hårt att det smärtade lite i bakhuvudet. Tanken som vållade mig så mycket smärta var att jag kanske borde spendera lite mer tid tillsammans med mina vänner från DjurMagazinet. De är ju trots allt rätt trevliga. Jag har gjort en fin lista över saker jag under dagen skulle kunna tänka mig att hoppa över för att vara med H och I.
1. Vispa yoghurt tills det skvätter av bara fasen
2. Kandera äggskal (jag vet, men man måste ju ta steget och OFFRA)
3. Köra lite snygga boxar-trix framför grannens bulldog
4. Pilla bort halva stortånageln och stoppa den i en tom tandkrämstub

Jag håller med dig Lars, jag är en generös människa som offrar så här mycket fint bara för att umgås med några slemmiga vattendjur. Men, Hjalmar och Indigo är ju trots allt väldigt underhållande. Jag tänkte börja vår "fisk-och-människa-tid" med att sakta men säkert spritsa ex antal liter majonäs i deras bunke. Har hört att det ska ha lugnande verkan.

2010-04-10 15:08 Lodjur finner inte tröst i äppelmust

Hej Lars! (normal, men ändå frän hälsningsfras)

Nu har jag snorklat runt på köksgolvet i tre timmar, obeskrivligt underhållande. Två gånger skrattade jag så mycket att jag fick en kallsup. Jag lät Hjalmar och Indigo ta en tripp från deras coola bunke ner på köksgolvet, och sedan simmade vi runt där tillsammans. Då och då gjorde ju försås någon av oss ett dyk ner för att få fatt i ett par överblivna smulor. 

Dagens Läte: Ta Mig Till Havet 


2010-04-10 10.30 Bofink

Hej Lars!

Nu har jag precis spolat vatten på köksgolvet, tänkte att det kunde vara fint med en blank yta. Hade dock inte räknat med att det skulle bli vatten upp till knäna! Gud hjälpe mig nu!

Vill bara tacka för alla fina kommentarer de berör mig ända in i hjärteroten (mycket tacksam)!

Nu ska jag ha en riktigt, riktigt bra dag!


2010-04-09 19:31 Gäss är föga samarbetsvilliga

Hej på dig, Lars! Då dagen har varit exakt så spännande som väntat, tänker jag ge dig ett härligt läte med skön klang. Lyssna och njut, det förtjänar du. Jag förtjänar det i och för sig ännu mer. Det är ju inte varje dag man fäller en oxe på bakgården, och än mer sällan med en slö vandringsstav. Denna bravad fick mig, inte helt oväntat, att känna mig yster och välmående.

Dagens läte: Vogue - MadonnaSkogsarbete


2010-04-08 16:31 Tristess är inget för Kenta, den jankern!

Tjenixen igen Larsa! Jag måste säga att jag känner mig odrägligt nöjd med min dag än så länge. Nu återstår det bara att leta upp en sjömansmus, för att sedan kasta kroketter på fönsterbläcken, det kommer att göra denna fredag fulländad. Fulländning är något positivt, det får mig att känna mig hel och själaglad. Jag måste bara få ställa en öppen fråga innan jag tar itu med kvällens strapatser: Har Magnus Härenstam en Labrador vid namn Majken?

2010-04-09 16:04 Får man säga att skaparen är död?

En svart en katt
Husbonden ler stort
Kan man få en skiva ost?
Lillemor hon bruna ögon
Alla vill vi sjunga "ja"
Kan vi sporta på planen?
Är sjömanskläder för de äldre?
Kan man få ett snöre?
Lars vill ej förstå
Silvret lyser i natten


2010-04-09 10:33 Massbefolkningsmetoden lockar Peter till grönbete

TJO LARS!

Mitt vredesutbrott har gått över i självbeundran och tacksamhet för livet. Jag är cool, fräsig och så långt ifrån en spefågel man kan komma. För att fira denna underbara upptäckt tänkte jag dra en sväng runt kvarteret på min kickbike, samtidigt som jag viftar med den myanmariska flaggan och ropar lite lustigheter ut över grannskapet. Rätt skoj. Jag är mer än nöjd.

                                              
                                                    Riktigt fin cayennepeppar


2010-04-09 09:16 Arg som ett kobås

Morgon, Lars? Har du hört talas om det förut?!? Skulle inte tro det!

Idag är jag arg och irriterad. Skulle kunna kränga en snigel! Jag har försökt ringa till Djur Magazinet hela natten utan att få svar!

Det började såhär:
När jag igår kväll gick och lade mig så började ju Hjalmar tjata, han tjatar inte bara om fisk och popcorn, utan han maler om allt. Jag blev mycket frustrerad och trött och började packa boxen för att kunna åka till Djur Magazinet och lämna tillbaka honom. Jag hade en burk med Hjalmars mat som jag tänkte slänga med i boxen och tänkte ringa och fråga om det var okej. Och vid telefonen har jag suttit och ringt, ringt, och ringt. Helt otroligt svårt att få tag på dem. Jag bestämde mig tidigare för att behålla Hjalmar, ingen är värd honom mer än vad jag är!


2010-04-08 16:50 Rökringar är inget för vilsna raggare

Hej Lars! Dagen har hittills varit givande och traditionell. Fortsättning som följer:

1. Spotta på en jävel till råtta (även kallad granne)
2. Stoppa svamp i burkar
3. Klippa obetydliga hål i gardinen
4. Bajsa i ett sandslott
5. Leta troll i garderoben
6. Hoppa hage i torkskåpet (dock inte iförd kalasbyxor)
7. Skriva ett argt brev
8. Våldgästa
9. Skrika fula ord till mina motmänniskor (dom med korsbandsproblem)
10. Vinka genom fönstretAzalea


2010-04-07 12:55 Inhalator

Nu är det dags att utse dagens läte, lilla Larsa. Den lycklige vinnaren för dagen blir Baby med Melody Club. Jag känner mig nöjd, harmonisk och äckligt glad med mitt beslut. Nu tänker jag avse lite tid för att klippa handtagen av mina ihopsparade plastpåsar. Jag hoppas evinnerligt att de är av bättre kvalitet den här månaden än den förra (då var det inte ens någon utmaning, de gjorde saxen slö så att jag fick bita av dem istället. Med andra ord barnsligt enkelt)Neontetra


2010-04-07 11:52 Kasettband

Hej Lars. Idag tänker jag ta tag i mitt liv. Jag börjar med att rita cirka ett tjog kentaurer, så får jag se vart det leder sedan. Jag funderar också på att äta några glassrån i sängen (älskar att hitta smulor på natten). Igår slogs jag av en tanke. Den lät ungefär så här: "Tänk vad roligt det skulle vara att klättra upp på en lyktstole, sitta där hela dagen och oavbrutet gala som en stucken lök!" Den här tanken ska jag icke låta slippa undan, den ska tas fasta på, och helst inom en snar framtid.

2010-04-07 22:34 Koppar är en legering

Ja, det var egentligen bara det jag ville klargöra för dig, Lars. Koppar är en legering, och ingen sabla metall!

                      
                                         EN JÄVEL TILL LIPSILL


2010-04-07 19:25 Rapptext nr 193

Nu har jag skrivit en sprillans ny rapptext, den är tillägnad b, min trogna vän (och lite till dig också Lars).

Potatisen är grödan
Min lampa är bra för mödan
Katastrofen är ett faktum
Jag bor faktiskt i ett vakuum
PARADOXER = ACCEPTABELT
Men varför är det så?
Ja, varför, varför varför?
Jag undrar detta ofta
Lackmuspapper doftar ganska fint
VOULEZ-VOUS
AHA!

Som vanligt är jag nöjdare än en valnöt.

2010-04-07 18:23 Ruskigt representativ

Tjabba Lars! (Tuff, dock inte ny, hälsningsfras) Jag känner mig för tillfället mäkta nöjd och belåten. Det är en härlig känsla. Nu när kvällen är kommen funderar jag på att gå och klippa en häck eller ta en cykeltur. Det lutar åt alternativ ett, då det är mycket roligare att se någon jävel förfasas över att jag håller dess trädgård i schack, än att lätt cykla ifrån en lipande unge. Hur som helst, kvällen ser ut att bli rolig och händelserik, och när jag kommer hem från mitt lilla äventyr tänker jag titta på Generation Fett (inspelat, såklart).En groda


2010-04-07 13:32 Svar på tal

HAHA, dockor är fula, och rävar är troende. Så är det bara. Inget mer med det. Nu ska jag ta itu med min absoluta och inte alls relativa selleri-odling.

Dagens Läte: Jag är bara bäst - Eddie Meduza 

2010-04-07 10:16 Preludium på fröjdisdagen

Hej Larsa! Jag är nu redo för ännu en spännande och givande dag. Nu på morgonen jag inte gjort mycket annat än att ugnslackera, en mycket trevlig sysselsättning enligt min mening (som alltid är den rätta meningen). Resten av dagen tänker jag tillägna en av mina favoritmänniskor, eller rättare sagt min enda favoritmänniska. Denna filur förtjänar verkligen att upmärksammas lite extra, då det idag är 43 dagar sedan denne läste hela Vår Kokbok framlänges. Ja, du förstår ju såklart vem jag talar om. Den här dagen kommer jag helt och fullt att tillägna mig själv. Det är alltså områende, nagelklippning och lite annat smått och gott som står på listan. Jag känner mig nöjd. Men innan jag sätter igång med detta planerar jag att göra något jag finner mycket roligt och nöjdhetsframkallande, nämligen att plocka en gås. Detta brukar få mig att skratta våldsamt högt och ljudligt.

En sten


2010-04-06 20:22 Postmän får tragiska öden

Tja, Lars.
Leker livet för dig? Här hos mig leker livet till fulla muggar, bortsett från min kvarstående rädsla för fågelholkar. Det är påväg att utvecklas till en fobi, det är ett som är säkert.

Det är ju en hel del som undrat vad som hänt med min fossing. Det gör du säkert också, Lars, du är ju en undringarnas man. Men, jag säger som jag alltid gjort; Vad är det som inte har hänt med den? Den foten har verkligen fått stå ut med mycket.
Saker som min fot (eller man skulle väl nästan kunna kalla det skinnslamsa) fått utstå:
1. Dunkning mot kylskåpsdörr (29 mars)
2. Plockning av överblivna solrosfrön under diskhon (ganska kul, faktiskt, hände en lördag)
3. Nerdoppning i Hjalmar och Indigos bunke (HAHA, vilket flabb jag fick när jag såg hur de små stackarna led av stanken)
4. Vinkning mot mitt ena knä (ja, finns det något att tillägga här?)
5. Upptryckning mot min jävla grannes ansikte (jag tror det var här min fot fick den värsta smällen, det kan inte ha varit lätt att bli tryckt mot det fula nyllet)

Tjiho, nu ska jag dansa rumba tills timmen blir sen!

2010-04-06 18:57 Prosa

Dikt skriven av attackbebis:

Är simmaren en fågel?
Jag tror på glasstrutens glade svåger, han är en hejare på gaffelputsning.
Finns det någon som älskar mig mer än jag?
Sommaren är lite äcklig om hösten.
Gert ser ut som en mås, konstigtvatt han låter som en dvärg iförd röda tights.
Finns det något finare än en målad åsna?
Har kungen fem hundar i sin trädgård?
Jag vill inte äta ägg, men gör det ändå.
Jävlar i kassan är det värsta jag vet och känner till.

Sådär ja! Nu har du återigen fått ta del av mitt lite mer skaparglada och fantasifulla jag. Det är skoj att vara kulturell ibland, det må jag säga. Nåja, nu ska jag leta upp en lämplig struts att skjuta (hittade ingen på påskdagen). Sedan tänkte jag lägga mig exakt så sent som jag vill, och ingen kan hindra mig! HA-HA-HA! Tji fick du, din fule jävel.

2010-04-06 17:41 Min fot

Blev så inspirerad av tidigare inlägg!
Nu innan jag äter ska jag fila mina fötter, känner att det behövs. Naglarna sparar jag till en annan dag, de har blivit hela 5 mm. Som ni ser var det ett längesedan som jag skötte om mina fötter. Skinnet kommer jag samla i dillpåsen med naglar. Hej svejs!


2010-04-06 17:34 Fötter är härliga

Pass på nu, Lars!

Nu kommer den spännade fortsättningen om bananerna som den uppmärksamma läsaren kommer ihåg. Jag sa ju att jag skulle skala bananer till en viss spännande sak... Nu kommer det:

Jag ska göra rotmos med bananpuddig till, låter inte det fantastiskt? Joo, det tycker jag sannerligen. Rotmosets slemmiga konsistens kommer att passa perfekt till bananerna. Längtar verkligen efter första tuggan!Dagens läte: Låt Mig Njuta- LeslieTänk dig det här med lite banan till!
Jag känner mig nöjd!


2010-04-06 11:44 Silverkannor ska man akta sig för

Hej igen Lars! Jag har bloggat flitigt den här morgonen, och det tänkte jag fira med att slå en kycklingstatyett i köksbordet samtidigt som jag ropar: "Tulpaner och gökar är inte ett dugg släkt, du mäktiga tryndjur!" Men det får bli ett senare projekt. Nu tänker jag nämligen köra slalom mellan några lagom höga blockljus för att styra bort tankarna från hemska fågelholkar. Tack och adjö, hoppas du dör i en sjö. (Ny, tuff avskedsfras)

2010-04-06 11:17 Maträd är inget verb

Lars! Jag har gjort en upptäckt, och som du vet gör jag inga upptäckter utan att berätta för dig om dem sedan. Jag menar, lite skoj ska du väl ha i livet ändå.
Upptäckten:
För trehundratjugo sekunder sedan stirrade jag ut genom fönstret i jakt på en tionde våtservett (hade bara 9 i kylen). Dock uppenbarade det sig ingen sliskig pappersbit, nej det som istället föll i mitt synfång var ÄNNU EN FÅGELHOLK. Den var perfekt tillsågad, med ett tak som stack ut ungefär 1,5 cm. Bottnen var liksom luddig och på ena sidan satt det en skev pinne. Jag tror allvarligt talat att dessa skapelser snart kommer ta över jorden. Jag är rädd.

2010-04-06 10:02 Arvingarna

Tjolahopp!

Nu är det morgon och jag ska redogöra för hur min dag förhoppningsvis kommer att se ut:

1. Snyta mig med 10 våtservetter (gillar att bli blöt om nosen)
2. Grilla en kyckling
3. Skrika "Lurvars" högt och ljudligt till främmande personer
4. Spela nationalsången på harmonica
5. Skala tre bananer, vad jag ska göra med dem kommer dock lite senare, nu satte jag dig allt på halster! HA-HA!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag, eftersom det är 6 april, så ska jag byta lakan (sådant som man har i sängen). Det är första gången på tre månader. Det kommer att bli mäkta sorgligt, nu har jag ju slitit in dem här så att de är alldeles lena på vissa ställen, kommer sakna det. Men det dröjer inte så länge innan slitningarna är på sin plats igen, jag kommer ju inte byta innan 6 juli.

För att inviga mina nya lakan så ska jag dricka must och äta semlor där i kväll, det kommer att bli mysigt. Lite tisdagsmys har väl aldrig skadat en vänlig själ.
Detta kommer att klä min säng i tre månader, hoppas att vi kommer överens under så lång tid (orolig). (du som undrar varför det står älskling på kudden, så är det en liten förklaring till mig själv, jag tycker om mig så mycket och ville unna mig en fin kudde)

Återkommer senare med lite nytt om bananerna!


2010-04-05 22:04 Allt är relativt

Hej, Lars!

Idag när jag var ute såg jag ett träd med inte tre, utan tio fågelholkar, tyckte att det var lite väl överdrivet. Jag känner mig relativt nöjd med dagen i helhet och kommer nu att sova riktigt skönt.


Dagens läte: Dansa i Neon- Lena Philipsson 


Ps. Jag kommer att somna med blött hår, innan fick jag must i det. Ds.


2010-04-05 16:28 Laxpytt

Goddagens Larsa!
Jag är verkligen en fartens människa. Tänka sig, jag har idag lyckats genomföra allt på min lista!! Visserligen tog det lite tid att hitta den där tuschpennan, men när jag gått in till grannen (samma granne vars brevlåda sedan blev nerklottrad) och snott en blev det mycket lättare. Och inte nog med det, jag har dessutom byggt en ko-holk! Jag fick liksom en snilleblixt och tänkte "Varför finns det inga ko-holkar när det finns dussintals fågelholkar?". Så nu väntar jag bara på en kossa.

Dagens Läte: 'O Sole Mio - Luciano Pavarotti (ganska pampigt och fisförnämnt) 

Vet du vad jag sen (efter min absoluta och relevanta snilleblixt) kom på? Jo, jag kom underfund med att jag inte uppdaterat dig om läget med Hjalmar och Indigo på flera dagar. De mår fint. För att gottgöra dem för mitt oacceptabla och relativa svek tillägnar jag dem nu en fortsättning på min hittils miserabla rappvisa.

Kan karotter inte sväva? (OH YEAH)
Minns din farmor allt om krisen? (TVI FÄ)
Patrik är revisor (OOOHA)
Jag har strumpeband i örat (PO-FLA)
Men det betyder inget (YÄYÄ)
För du har väl funnit kandelabern? (*VALFRITT BALLT LJUD*)

               
                                       
Karott (anknyter till rappversen)

2010-04-05 11:15 Dunderklumpen kommer med otrevlig fakta

Hej Lars! Idag är jag på ett alldeles särskilt strålande humör! Det kan bero på att jag nyss lyckades med ett av mina större livsmål. Det går ut på att jag biter mig i armbågen samtidigt som jag frenetiskt hojtar: "Skumbananer är inte till för sparvar av låg kast!" Här är mina planer för dagen i listformat:

1. Hitta en grå tushpenna i trädgården (spännande!)
2. Skriva meddelanden på min grannes brevlåda (med grå färg, snyggt!)
3. Vattna min sukulent
4. Köra stövelkastning i tvättstugan
5. Spika upp en bild på västhäxan i halltaket
6. Äta 0,5 stift och sjunga på dagens läte (avslöjas senare)

Adjöken, din äckliga jävla fröken!

2010-04-04 09:54 Saturnus ringar är ytterst ytliga

Godmorgon Lars!
Jag vet inte vad dagen bjuder på, förmodligen blir det matjesill och lite överbliven surkål från gårdagens middagsbjudning (grannarna bjöd vänner och bekanta på påskmiddag, själv gick jag bara dit och roffade åt mig allt jag kunde komma över).

Inatt vaknade jag med ett ryck och fick en snilleblixt. Jag kom på vad mitt rapp-album ska heta. (Som du vet, Lars, har jag på senare tid blivit något av en expert på att komponera rapplåtar, så varför inte sammanställa alla till ett folkkärt album?). För att inte glömma bort det utomordentliga namnet skrev jag upp det på sänggaveln. Där står nu, med kråkliknande bokstäver;

Majken håller inte av alla världens händelser

Nå, vad tycks? Jag tror det kommer bli alldeles förträffligt och underbart, en riktig storsäljare.

2010-04-03 18:32 Mette Röd

Ja, Lars, jag ville bara dela med mig lite extra av min dag, så ett femte inlägg kunde passa fint. Förutom allt det fantastiska jag tidigare redovisat har jag faktiskt gjort något totalt oväntat och oförutsägbart. Jag drack ett glas sirap utan att hicka en enda gång! Ganska beundransvärt. Idag känner jag att alla borde få känna sig så nöjda och påskälskande som jag, så här kommer en finfin bild som garanterat kommer att liva upp stämningen. Jag kallar den Mette Röd. 

                   
                                                


2010-04-03 18:16 Musten

Musten var god. Nu är den slut. Jag känner mig nöjd.

2010-04-03 16:43 Hälsingland

Idag har jag druckit must. Jag känner mig nöjd.

2010-04-03 11:21 Yllekläder

Hej... igen Lars!

Nu när jag valsat runt i mina gula yllekläder i sisådär 45 minuter så känner jag att påsken är här, tro det eller ej, men jag, attackbebis.blogg.se, har fått känsla för något som inte rör sig. Förut har jag bara kännt medkänsla om det handlat om levande varelser så som semlor och hattar. Men idag känner jag med Påsken! Det känns underbart faktiskt!

Nu ska jag sortera alla mina gem i färgskalor, det är tufft att vara på topp och det krävs en del ansträngning. Sedan ska jag kasta målade ägg på soptunnor i stan, tycker att lite färg kan göra gott. Sedan ska jag dela ut Påskteckningar till okända, medan jag sjunger låten jag pratade om i tidigare inlägg.

Ikväll blir det dock att varva ner och ta det lungt för en stund, vi alla behöver ju lite omtanke och kärlek. Då tänker jag låta mig äta löskokta ägg i badrummet, kan livet bli bättre? Jag tror inte det faktiskt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu till något som berör min djupt i hjärteroten, RÄDDA BAGARNA!!Okej efter detta långa inlägg måste jag gå och slicka lite NaCl (Natriumklorid för er som inte vet vad det är förnågot)

2010-04-03 10:23 Glad Påsk!

Glad Påsk, Lars!

Idag är det ju påskafton och det tänkte jag fira med att säga att jag såg en livslevande flodhäst inatt!

Nu måste jag gå och ta på mig mina gula yllekläder samt ta det årliga badet, det är ju trots allt påsk.


"Glad Påsk önskar jag er alla, Glad Påsk önskar jag er alla, Glad Påsk önskar jag er alla och en bra nästkommande dag!"

 Dagen läte: Glad Påsk!


2010-04-02 18:14 Slashas (gammalt västerländskt påhoppsord, uttalas slaas-haas)

Idag har jag inhandlat en gobeläng. Jag känner mig självklart fruktansvärt nöjd. För övrigt har jag fortsatt med planeringen inför den stundande påskdagen, men de planerna hålls än så länge inom lykta dörrar. Idag slogs jag av en tanke, vilket inte var trevligt alls. Jag befarar nämligen att jag håller på att tröttna på min kärvänliga shäslong, då jag inte har mediterat i den på flera dagar. Nu ska jag emellertid gå på jakt efter undangömda äggskal samt rita en giraff i kökstaket.

Dagens läte: Spanish Eyes - Al Martino
Narnia


2010-04-02 10:53 Påskdagen

Dag, Lars!
(varför måste man säga "god" i början av många hälsningsfraser? Sjukt dumt)
Idag hade jag tänkt att jag skulle planera söndagens händelser. Det tror jag blir ytterst trevligt. Jag har några tankar så här i förväg, jag hade tänkt att jag kanske skulle ta och skjuta en struts och sedan polera huvudet. Hoppas du får en bra dag, Larsa.

2010-03-01 17:46 Sukulent

Cool rappvisa:

Heter du Dregen? (HEPP, HEPP!)
Simmar du i Fegen? (SNÄPP, SNÄPP!)

Jag har kramp i min minisk! (HOO, HOO!)
Mazariner bådar slisk! (TJO, TJO!)

2010-04-01 17:29 Sprudlande känsla i svanken

Svejs Larsa!
Trevligt att möta dig en sådan här fin dag. Jag tycker verkligen att du är en underbar person, du är så full av liv och kompetens! Nu blev du väl glad, din spjuver?

Idag har jag åkt till Peru och tittat på kycklingar som hoppar rep. HAHA, lurad!! April, april din urdumma sill-jävel! Dem hoppade inte alls rep, de paddlade kajak.

Min att-göra-lista för dagen:
1. Ge dig ett Dagens Läte
2. Passera en ful tant på gatan och säga, med vän röst, "O, du äcklige mullvadsgris"
3. Komponera ännu en cool rappvisa
4. Trycka i mig 43 ägg (helst löskokta, det är så kul när det hänger äggslamsor från gommen)
5. Dansa till "O, helga natt"
6. Kapitulera och läsa en kokbok

Jag börjar så smått med punkt 1. Dagens Läte blir Live forever med Magnus Carlsson, (jag störtgillar videon, kan inte slita mig ifrån den).


RSS 2.0