2010-08-31 15:29 Friska tag

Hej på dig, din siill! (Ja, det är dig jag syftar på Lars)

Nu sitter jag här i min underbara ensamhet och läppjar på ännu ett glas morotsjuice. Ett tag undrade jag om det var himlen jag befann mig i, men sedan råkade jag slänga en glutt utanför fönstret bara för att upptäcka att min jävel till granne var ute på min uppfart! Det är sååå inte himlen alltså! Självklart beslutade jag mig raskt för att göra något åt problemet och stövlade genast ut och slog till idioten. Mycket nöjd med mig sjävl traskade jag sedan in och gratulerade mig till denna makalösa bragd. Mmm, vad jag är bra! Nu sitter jag, som sagt, och dricker kärlek och lyssnar på de allt svagare ropen på hjälp utifrån mitt fönster. Det är tydligen någon som har fått en spade i skallen, haha! Jävla klantarsel, undrar hur det gick till! Nåväl, vi hörs, gode vän. Hej hopp, golvmopp!

2010-08-30 20:41 KNISSEL & KNASSEL

 
                                                           

                                      Detta smetar jag in mig i just nu. I <3 MOROTSJUICE.


2010-08-30 09.30

Hilli, Larseponken!

Nu sitter jag här och dricker skummad mjölk och ser alla avsnitt av Bonde söker fru- 09 riktigt roligt faktiskt...


2010-08-29 10: Plasttillverkning i fjolårets tecken

Hej Lars, trogne vän!
Det var ett tag sedan du hörde av mig, inte sant? Hoppas du inte varit alltför förkrossad. Jag har haft en hel del skoj för mig, alltså;
1. Varit på Tivoli i Köpenhamn och vandaliserat sockervaddskiosken
2. Åkt på spontantripp till Kinna för att dricka mjölk i en berså
3. Filat ner benen på mitt köksbord
4. Lekt indian med hjälp av grannens kolibri
5. Dunkat min favoritträslev i dörrkarmen tills den gick i tre delar, bara för att få in lite sorg i mitt annars så underbara liv

Nu tänkte jag starta ett projekt med temat "Kitesurfing". Jag tänkte att jag kunde samla en grupp emuer och lära dem kitesurfa. För dig som inte vet vad kitesurfing är, så kan jag varsko dig om att det är när man smetar in halltröskeln med smör (helst laktosfritt), tar på sig ett par nylonsockar och vandrar.

2010-08-23 21:09 Pantkvitto på torsdagar

HEJ LARS!

Idag känner jag mig lustigt uppspelt. Jag vet inte riktigt varför, men det måste vara något i luften som jag andas. Något härligt som får det att spritta i kroppen som bara den! En annan möjlig anledning till denna glädje är att jag, just jag, om några minuter, alltså ganska snart, ska få äta upp, alltså sluka, en HEL (inte en halv) burk FULL (inte halvfull) med TONFISK! Åååh, vad underbart! Det kan bara inte bli bättre! Tidigare idag har jag slitit som ett får med mina aldrig sinande sysslor. Jag har bland annat strukit håret (gillar när det är platt och svart), hällt salt i naveln, skrattat åt en myra som sprang över golvet, dukat ett långbord och druckit ättiksprit. Med andra ord en oerhört bra och givande dag.

Dagens siffra: 55


2010-08-19 brot

Hejsan Lars

Idag är det internationella bröddagen. Alltså en dag som givits till konstformen bröd. Alltsådet man kan äta. Bröd är en fast typ av mat som kan förekomma i många olika färger (brunt, gått, vitt, ljusbrunt mm.) och former (runt, klotliknande, limpformat mm.) Jag älskar bröd, det är så fantastiskt att känna hur brödet smular sönder när man tar första tuggan, och hur man sedan känner ett starkt behov att ta en till.

Jag gillar främst Pågen, känner att de förstår vad jag som helt vanlig kund och köpare vill ha. Denna bröddag började jag att sprätta upp en ny påse varmt Pågen. Sedan krossade jag knäckebröd och kastade upp i luften så att det bildades ett regn av smulor över hela badrummet. Jag satte sedan av mot badkaret, bara för att se hur det var att rivstarta på knäckebröd. Det var precis lika underbart som jag föreställt mig.

Under resten av dagen har jag bara ätit bröd helt enkelt, har räknat ut att jag under eftermiddagen smällt i mig runt fem hela limpor, därför mår jag väldigt bra. Min kropp reagerar positivt på bröd. Jag mår bra av det, och mår jag bra så är jag nöjd, alltså jag känner mig nöjd.

Nu ska jag badda knäskålarna!

2010-08-17 11:30 Lagerblad

Goddag, min käre Lars!
Idag har jag klippt mitt hår i fina sicksackmönster. Det blev så vackert att jag fällde en tår. Det är fruktansvärt att inte fler människor får skåda något så underbart som mig. Stackars satar.

Planerna för dagen ser ut som följande:
1. Titta på min vackra spegelbild
2. Kandera två ljussstakar
3. Slipa stortånageln så att den matchar min frisyr
4. Titta lite mer på min vackra spegelbild
5. Göra dramatiska rörelser framför spegeln för att uttrycka min gudomlighet

2010-08-13 Klister

Hejsan, Lars!

Sitter här just nu och funderar på vad klister är för människor. För mig är det nödvändigt.

2010-08-12 18:37 Kalops

Godmorgon Lars!

Hela gårdagen sprang jag runt i grannskapet och ropade skojiga ord till förbipasserande, upprymd av glädjen efter Sommar med Ernst-maratonet.

Idag har jag mest suttit och funderat över vad som skulle hända om jag stoppade en gurkstav i Hjalmar och co:s bunke. Jag vågar inte testa, vet inte vad som har hänt med mig. Jag brukar ju vara så full av mod och bravader.

Dagens nummer: 91,7


2010-08-10 18:24 Raketfart är ingenting att skoja om, Lisen!

Goddag, godmiddag och godmorgon Larsa!

Idag har jag mest strosat omkring och överraskat mig själv med blixtsnabba utfall mot min stortå. Läskigt, men ändå skoj.

Natten har jag tänkt spendera genom att titta på Sommar med Ernst! Så fruktansvärt efterlängtat detta maraton är. Jag har spelat in hela förra årets och årets säsong och ska glo ögonen ur mig. Jag älskar Ernst Kirchsteiger, han är så finurlig och dessutom avgudar jag hans stickade tröja. Jag vill också ha en sådan.

77. (tänkte starta en ny kategori här, den kallas "Dagens nummer". Spännande, va??)

2010-08-07 12:25 Hujedamej!

Hoj, hoj!

Jag får ursäkta att jag varit så frånvarande ett tag, men så här i slutet av september blir jag alltid lite tillbakadragen och måste ta hand om mig själv extra mycket. (Ingen fara, Attackbebis, ursäkten godtas) Det är alltså det jag har gjort de senaste dagarna, förutom en timme igår när jag skrubbade brevlådan med gurkmeja och saltlösning. Nu tänker jag rulla mig i sjögräs, stoppa gurka i näsan och leka att jag är en sushi. YIIIHAAA!                   
                               Har du sett vilken fin bild jag just hittade! URSÖT, ju!

2010-08-04 16:53 Skinksvål

Tjohejsan Larsagrabben!

Idag har jag bara njutit och tagit väl hand om mig själv. Eller nja, jag tog faktiskt en paus i det underbara och gestaltade västhäxan i hallen, superkul! Mitt i gestaltningen höll det dock på att bli fara på färde, då jag snubblade något så otroligt på hallmattan. Attsingen! Nåja, även en rakad mutant har sina fläckar! Tänka sig hur snabbt tiden går förresten, om en vecka är det ju redan första oktober. Längtar så efter höstmys!

Här är min favorit just nu:Så söööt!


2010-08-03 18:41 När karusellerna sover

Godmorgon Lars!
Jag vaknade lite senare än förutspått, men vem bryr sig? Jag vaknade på rätt sida av den kanadensiska gränsen i alla fall, och det är ju det som är huvudsaken.

Hela den här underbara dagen som jag har framför mig tänker jag ägna åt de tre sorternas kapplöpning. Spännande!

Imorgon är det inte långt kvar till oktober, den tanken gör mig nöjd.

Här kommer en gullig bild;
                                                         

2010-08-02 Narnia och jag...

Tjabba Larseponken!

Känner mig hipp, tuff, cool och allmänt speciell idag. Jag mår bra. Gick upp för en timma sedan och är nu pigg på allt vad natten kommer att innebära. Jag har planernat att se alla Narnia filmerna inatt. Känner mig stark nog för det. Anledningen till att jag vill se dem på natten är att jag lever mig in i filmerna på ett helt annat sätt då, jag går in i min egen garderob och bara andas in den kalla vinterkylan från det underbara landet Narnia. Sedan vaknar jag på morgonen någon gång vid kanske si sådär, 13.57, i klädskåpet och bara myser.


Tack och adjö, hööööööööööö!

2010-08-01 Husmus

Hejsan Sral!

Idag är det ju första september och det innebär att jag skriver lars tvärtom, alltså från andra hållet. Det finner jag intressant. Jag känner mig nöjd.

God natt...Den här är riktigt söt!

RSS 2.0