2010-07-31

Hejsan Lars!

Nu ska jag berätta i detalj om gårdagen, var beredd!

Dagen börjde ganska normalt och vanligt vid 03.30 tiden. Jag gick upp och drack ett stort glas sprite (inte sprit). Det var mycket läskande. När jag sedan skulle spika in dagens spik i väggen upptäckte jag att småspiken var slut. Paniken utbröt och rädslan spred sig i hela kroppen. Vad skulle jag ta mig till? Jag började genast gråta och medan tårarna rullade ner från kinderna kunde jag inte sluta tänka på hur jag skulle komma ihåg hur många dagar det gått på året, nu när jag inte kunde markera dagen som jag alltid gör.

Efter en dryg timma hade jag lugnat ner mig,
Jag tog cykeln ner till närmaste välsorterade matbutik och gick väldigt nöjt mot dörren. När jag var på väg genom, sesam öppna dig dörren, så öppnades den helt enkelt inte. Då slog det mig att klockan inte var så mycket... Jag blev mycket, mycket arg och besviken, allra mest på mig själv...

När affären äntligen öppnat gick jag in och hämtade spiken. På vägen mot kassan gick jag förbi fryst mango. Jag kunde inte låta bli, det gick bara inte, så rätt som det var satt jag och myste i kylan bland mangon. Där satt jag en lång stund, ända tills personalen kom och sade att det både var kränkade och stötande att sitta så där bland maten. Jag förstod så klart ingenting, jag gör ju så hemma!! Ahh, mitt stora nöje var förstört. Jag begav mig hemåt med en stolt kasse i handen.

När jag kom hem spikade jag i spiken rakt in i väggen, helt utan problem! JA, JAG ÄR DUKTIG! Jag tog mig även tid att räkna alla årets dagar,  med hjälp av spikarna, och kom fram till att det hittils har gått 44 dagar!


Nu ska jag rita glasögon på folk i tidningen!

2010-07-29 13:29 Skrämd flourtant

HEJ LARS!

Jag älskar mig själv, ville bara poängtera det. Idag har jag klippt mina tånaglar, en mycket trevlig sysselsättning som jag inte ägnat mig åt på år och dar! Det märktes på deras enorma längd, hela fem centimeter! Det var riktigt härligt att höra det krasande ljudet när de döda cellerna skoningslöst avlägsnades från fotfingrarna, HAHA. Fingrarna sparar jag till senare, så att jag har något riktigt roligt att se fram emot. Nu i eftermiddag planerar jag att var busig och äta flingsalt direkt ur paketet, hihi!

Dagens läte: Miraklet - Di Leva

2010-07-28 14:58 Nageltrång har guld i mund

Trevlig dag, inte sant Lars?
Eftersom gårdagen blev väldigt tumultartad både känslomässigt och fysiskt kände jag att jag kunde unna mig en dag där jag bara gör det JAG vill göra. JAG bestämmer vad som ska ske, JAG väljer aktivitet och JAG sorterar strumpor. Än så länge har JAG bestämt mig för att ägna resten av dagen åt att plira med onda ögon på min hallspegel. TJOHO!


2010-07-27 22:39 Stoppade björnstrumpor

Hej hopp i skogen Lars!

Just nu sitter attackbebis och kalasar på en påse jordnötter, och känner sig riktigt nöjd. Min dag började fint och fantastiskt vid 04:00, alltså unnade jag mig en redig sovmorgon nu under semestern! Jag började med att ringa till Djurmagazinet. Idag ringde jag extra tidigt eftersom de inte har behagat svara på flera dygn, riktigt oförskämt om jag får säga min mening. Det var en vresig dam som svarade vid 04:13-snåret. Hon drog någon rövarhistoria som jag inte köpte för fem öre. Damen hävdade bestämt och argt att hon inte alls jobbade på Djurmagazinet och att jag skulle sluta ringa henne stup i kvarten, vilket resulterade i många tårar och ilskna slag i väggar från min sida. Jag tycker helt klart att Djurmagazinet borde ta större ansvar gentemot sina kunder och vara mer serviceinriktade. Nu är det ju faktiskt så att jag sitter här ensam och rådlös med mina fyra blötdjur och vet inte alls vad jag ska ta mig till när inte ens varm mjölk hjälper. Fy satan säger jag bara! Resten av dagen jag åt att sitta och muttra aggresivt i tvättstugan. Ibland utstötte jag agiterande ord såsom "plogfåror", "hästsvans", "näktergal" och "markis". Känner att jag till slut lyckades fånga dagen och göra den till det helvete jag förtjänar efter sveket från Djurmagazinet. Idag firar jag dessutom jubileum, har inte bytt lakan på sex månader, alltså ett halvår för den som har alla hönsen i kylskåpet. Jag trivs så ohyggligt bra med mitt liv, mmm!
 
Dagens läte: Alla låtar på albumet Svenska Husvagnshits, däribland: Man ska ha husvagn - Galenskaparna


2010-07-26 19:18 Rikligt med nojor

Goddag Lars!
Min lilla tur runt kvarteret blev inget annat än en mardröm av rang. Så fort jag fått påsen över huvudet och intalat mig att jag skulle få ha det lite skoj för en gångs skull kommer självklart grannens terrier springandes och sliter påsen ifrån mig!!! Visst kunde jag gått in och hämtat en annan påse, men det var ju DEN specifika påsen jag ville ha. Annars kunde äventyret lika gärna vara. Jävla hundjävel. 

                                                      
                                                        Karamelliserad frukt (jag vet att detta kan anses kränkande vi vissa kretsar, men det ger jag blanka fasen i)

2010-07-25 Hoppas på stordåd!

Slickar salt mellan tårna! Gott, smakar som chips!

Om en liten stund ska jag springa runt hela kvarteret med en påse på huvudet, kommer bli mycket givande och ge mig lugn... kommer dock sakna Lösnäsa, Indigo, Hjalmar och Natta-ica.2010-07-24 14:24 Smitvarning

Tjosan Larsa!

Idag spelar jag harpa för glatta livet och tänker på Sören i Aqua. När jag tänker efter är han faktiskt en ganska hederlig kyf. Men ingen slår ju mig, HAHA! Jag är så jävla bra så att jag nästan lipar! Nåväl, nu tänker jag delge dig mina planer för resten av dagen. Till en början ska jag bara rå om mig själv, det var ju ett tag sedan nu, och lite senare tänker jag titta ut genom fönstret, man vet ju aldrig vad man kan finna rakt framför näsan! När det blir mörkt ska jag vila, för att vid tolvslaget hälla korv stroganoff ibadrumsbrunnen. Det blir nog veckans höjdpunkt.

Jeans


2010-07-23 12:21 VÄRMLAND

Hej Lars!!

Simturen med Hjalle, Lösnäsa, Indigo och Natta-Ica var verkligen givande och rofylld. Dock verkade Natta-Ica inte riktigt ha lärt sig hur man gör volter i vattnet, men jag (som är expert på detta) gjorde några extra åt henne. Min vattendjurssamling bara utökas hela tiden!

Nästa punkt på dagens att göra-lista är att massera in lite hummus i örat. Kan bli kul.

2010-07-23 lavendel

Hejsan Lars!

Nu sitter jag här och skalar jordnötter, hasselnötter och flugsvamp. Detta ska jag sedan mala ner till en krämig smörja. Sedan ska jag smörja in mitt ansikte och bara njuta. Kommer att bli störtskönt! HA

Dagens klädsel består av tyg liknande fiskskinn. Jag vill smälta in nu när vi blivit 5 i familjen. Så idag ska attackbebis, Hjalmar, Indigo, Lösnäsa och Natta-ica simma runt i en stor pool som jag placerat i trädgården. Jag tror att detta kommer stärka våra band ytterligare.

Nehe, nu ska pastejen på!

Hör kanske (bara kanske, antagligen) av mig senare igen!
Jag vet att jag haft denna bliden tidigare, men jag tycker bara att den är fööööör söt! Å, vad söt den är!

2010-07-22 Mysigt

Kära Lars, jag är överlycklig!

Ni kan aldrig gissa vad som hände inatt. Indigo och Hjalmar har fått ett litet barn. Jag vill därför ägna familjens allra nyaste medlem just till er, bloggvännerna, jag har alltså valt ut e
EN av er som både bloggar och kommenterar flitigt. Fisken kommer att få heta:

Natta- ica.

Jag förstår om DU blir alldeles till dig!

Ha en fortsatt bra dag!


2010-07-21 13:33 Midvinter

YIIIHHHAAA!
Kära Lars, det är otroligt många som vill hälsa till dig nu när du äntligen gjort dig känd här på min blogg! Underbart trevligt, verkligen! (eller inte).

Idag har jag ägnat halva dagen åt att baka lussekatter och sedan stoppa upp dem i näsan. Det såg ut som om jag hade gula betar, jätteskoj!


2010-07-20 15:04 Karin äter inte snus för jämnan!

Hej Lars!

Egentligen hade jag tänkt fortsätta med mina presentplaner - men någon jävel tvingade mig att hälsa till dig. Så:
"Hej, Lars" från nån mataffär jag inte kommer ihåg namnet på (det var inte Tempo iallafall). Dessutom tycker jag att det är otroligt trevligt av dig att (äntligen) hälsa till mig. Så många gånger som jag varit trevlig mot dig utan svar! Tur för dig att du tog dig i kragen, mitt tålamod var nämligen på upphällningen.

Förresten så står det stilla på presentfronten, jag börjar bli orolig. Ingen succépresent till Rippel så långt ögat når, jag börjar snart hyperventilera och pressa foten mot vänsterögat.

2010-07-20 10:52 Rippel

Godmorgon Lars, gamle fiskepöjk!

Den här förmiddagen har jag spenderat genom att sitta i hörnet av min säng, begravd i hundfiltar och frenetiskt lukta på mina fingertoppar. Alla luktade olika, godast doftade långfingret på högerhanden. Det luktade äggula, och därför har jag döpt det till Rippel. Rippel har födelsedag i morgon, så resten av dagen kommer gå åt till att finna en duglig present. Tippar på att det kommer att bli en leopardmössa.

                                          
                     (för den känsliga läsaren så kan jag förklara att det är TEBLAD på bilden)

2010-07-19 Flaggor

Gummigrytan var god och smakade renkött och morötter! Smask! Gotteligottgott!

Efter en mycket mättande måltid har jag nu vilat, i flera timmar faktiskt. Jag var så mätta att hoppa på ett ben var inte att tänka på, då kan du förstå hur mätt jag var! Känner att allt gummit i kroppen bara går ihop och klumpen i magen blir bara större. Det blir bättre när jag gjort nummer två, det blir det alltid.

Idag ska jag även ta mig an ett utav mina två livs projekt. Jag ska sy ett lapptäcke av alla grannens t-tröjor. Måste bara få tag i dem. Tror att det är enklast att smyga in i natt och hämta dem, han brukar ju vara lite lätt stött när det gäller mig. Och jag kan bara inte förstå varför? Ha, det är väl igen fel på mig!?! Eller? När jag är färdig med täcket så får jag väl skaffa ett tiotal kaniner, eftersom närtkommande projekt går ut på att föda upp ca 250 st (alltså kaniner). Jag föredrar alla färgerna som finns (på kaninernas pälsar då alltså).

Till dig, nöjda, trevliga, fantastiska och lätthanterliga läsare så vill jag säga att det är en fröjd att skriva när jag vet att du uppskattar att få läsa de allra bästa och finaste glimtarna ur mitt liv. Tack för ditt fina stöd! Tack! <3

Till dig, otrevliga och mycket irriterande läsare så vill jag säga att jag förstår att du är avundsjuk på mitt liv, det är ju faktiskt så mycket bättre än ditt, och det rår inte jag för. Kan du inte bara inse att alla inte kan vara så kreativa och fantastiskt underbara som jag är.

En inblick i mitt liv:
Husmusen dansar med klackarna i taket, aj vad tomten blev arg! Gubben med struten på huvudet blev förvirrad. Tora kramade flugan. Råttan smakade på osten och fräste sedan ut den genom näsan.

2010-07-19 11:09 Listan kan göras lång

Hej Lars.
Idag tänker jag rocka loss till E-type i vardagsrummet. Det blir mäkta coolt. Sedan har jag planerat att laga ihop något gott, funderar på en gummigryta.

Vi ses!


2010-07-18 13:16 När fick vagnen hjul?

Hoj Lars!
Just nu sitter jag med vindruvor mellan tårna och funderar så det knakar i knäskålen. Det är en fråga som dök upp i min skalle när jag satt och rullade stortårna. När jag var mitt uppe i det 36:e varvet såg jag att mina tår såg läskigt mycket ut som vagnhjul, och då kom frågan som även är rubrik upp. När fick vagnen hjul egentligen? Jag har frågat varenda vettiga människa jag känner, men ingen kan komma med ett trovärdigt svar. Hjalle försäkrade att det var år 109 f. Kr. och fick ivriga påhejningar av Indigo, men eftersom jag inte litar en sekund på deras tidsuppfattning spottade jag lite i skålen och gav dem fingret. Bert har inte svarat på mitt mejl, och han svarar inte när jag ringer heller, så jag får lita på mig själv. Jag är ju faktiskt otroligt pålitlig. Så, nu har jag fastställt detta: vagnen fick hjul för tre år sedan (eller möjligtvis år 1799).

2010-07-18 Jag är upptagen av mig själv.

Hej, Lars. Jag är som sagt en väldigt uppbokad människa, med väldigt mycket att göra. Nu kommer dagens långa lista.

Listan för dagen:

1. Sätta vindruvor mellan alla (12) tårna.
2. Äta vindruvorna.

Känner att detta kommer att ta hela dagen... ge mig en chans!! Fatta!!

Avslutar med ett litet citat: "efter 35 års oavbruten framgång kan jag kosta på mig att vara ödmjuk" Bert Karlsson


(tycker om dig Bert <3)

2010-07-15 trött man blir...

...då har man precis ätit upp sin andra skål med linssoppa, tack för det! (ironi)

2010-07-15 06:10 Rattmuff

GODMORGON ÄDLE SPRINGARE!

Idag har jag hunnit med att göra fruktansvärt många grejer. Allt jag hunnit åstadkomma tänkte jag nu rada upp i en lista här under. Läs och njut.

- gnugga huvudet mot telekabeln
- poppa popcorn och hälla dem i mitt gap
- smyga in till grannen och sno lite päronläsk (låna*)
- mäta längden på kvastskaftet till min piasavakvast
- rata alla Hjalmars och Indigos förslag på kortspel
- snarka medvetet ljudligt för att väcka närmaste grannen
- raka av mig örat
- klippa tre lika långa banderoller att ha över köksdörren
- skriva "Nästan inne i manegen!" på varje banderoll
- leka cirkushäst med plym på huvudet
- förundras över hur bra jag är
- gnida in mig själv i russin och sedan skölja av det med trädgårdsslangen

Ojoj, vad jag är bra. Den känslan gör mig nöjd. Nu ska jag gå och bada i linser.

2010-07-14 11:48 Ovälkommen post är inte välkommet

Godmorgon din usling!
Idag är jag mäkta arg. Hela världen verkar ha nåt emot mig, ingen vill skänka en hungrig varelse lite föda och mina tår är på upphällningen. Till råga på allt elände är det nån jävel som envisas med att skicka linser till mig! Vareviga dag kommer det ett stort, otympligt och fult paket i brevlådan, fullt med linser! Jag vill inte ha några linser. Alla dessa LINSER gör att jag känner mig sårad, sårad på djupet. Jag funderar på att avreagera mig på en brödbit.

                                                         
                                            Skitsaker man får på posten. Äckliga är de också.
2010-07-13 13:39 Järnbult i Moskvas ytterkant

Hoj hoj, Lars!

Nu tänker jag berätta för dig vad Olof allra helst gör när han är ensam i församlingshemmet (självklart i form av en lista):

1. Samlar smulor i sina sandaler
2. Äter knallpulver och spotar galla på kor
3. Gnatar
4. Röker fredspipa och gräver ner stridsyxan
5. Flinar
6. Ser harmsen ut
7. Klättrar på väggarna

HAHA, din lättlurade jävel till kanalje! Gick du på den lätte?!?! HAHAHA! Detta är inte alls vad Olof tar sig för i Guds förglömda hus, utan i själva verket mina planer för kvällen! HAHAHA! Vänta lite, jag måste bara skratta lite till åt din förträffliga dumhet: HAHAHAHA! Sådär! Ha en trevlig och fröjdesam fortsättning på långhelgen, du idiotförklarade Larsa! (Jag känner mig nöjd)


2010-07-13 12:20 Katedral är inget namn på en häst.

Goddag Lars!

Jag hoppas innerligt att du smakat på ett hjortron eller två idag. Idag är det ju nämligen den inofficiella hjortrondagen. Den går ut på (som alla redan vet) att man ska;
1. Äta minst 75 hjortron
2. Ta ett bad med badkaret fyllt till brädden med hjortron
3. Göra en lista över de namn som skulle passa ett hjortron bäst
4. Blanda ihop en sörja innehållande hjortron och vit målarfärg och sedan kleta det på dörrhandtagen på alla bilar

Visst låter det helt underbart roligt och rogivande? Den fjärde punkten har jag kommit på själv, så självklart är den den mest underhållande.

HAPPY HJORTRON-DAY!


2010-07-13 Mat i full fart

Hallå!

Nu sitter jag i hemmets lugna vrå och suger upp damm med näsan. Den blir alldeles lurvig på insidan. Känns mjukt och härligt.

Om en liten stud ska jag laga tomatsås och pasta. Receptet kommer nedan:

Attackbebis tomatsås med pasta
Börja med att koka pastan. Ta sedan en burk med krossade tomater, värm dem. Pressa i 12 vitlökar i såsen. Toppa den med finhackad dill och tonfisk. Det fungerar även med leverpastej eller tandkräm.

Hej då!


2010-07-11 21:15 Raketfart i minussil

Hoj!
Lars, du måste ursäkta mig för att jag är så fruktansvärt arrogant och osocial. I denna hetta kan jag inte tänka på annat än att göda mina lilltår med fiskleverolja, så jag har helt enkelt ingen plats för att redogöra för dig hur dagen varit. Jag ber så mycket om ursäkt för detta. (fast egentligen menar jag det inte, jag bara säger så för att verka vänlig, HA!).

I alla fall tänkte jag berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna.

30/6 - Kände för att mecka lite med grannens moppe. Var kul.
1/7 - Vaknade i ottan av att någon försökte köra iväg med sin moppe. Undrar vilken stackars sate det var, han kom ju inte en millimeter, förutom neråt, när han föll i marken med ett brak. HAHA, var faktiskt jävligt skoj. Resten av dagen ägnade jag åt turkisk kampsport.7
2/7 - Dagen började bra med att jag hällde lite köttsoppe i Hjalles och Indigos skål. Tänkte att de kunde behöva lite omväxling från det där tråktråktråktråkiga genomskinliga vattnet de simmar runt i. Denna dag slutade lite sämre, jag föll nämligen ner från sänggaveln och stukade nagelbandet när jag skulle imitera Gudrun Schyman på fjällsemester.
3/7 - I samma stund som jag vaknade fick jag en ingivelse om att skutta som en bäverbiten fjällräv längs motorvägen, vilket jag också gjorde. Dock såg jag andra människor, vilket var otrevligt, så jag sprang snabbt hem och gnagde på en benbit.
4/7 - Halva eftermiddagen satt jag och glodde in i mina firrars skål. Det var riktigt roande, då man knappt kunde urskilja de små liven i det grumliga vattnet. (köttsoppan).
5/7 - Vaknade på natten och bestämde mig för att vandalisera litegrann. Gjorde detta. Grundligt. HAHA, ska bli kul att se vad Petterson säger om sin brevlåda när han kommer hem från sin äckliga Mauritiusresa.
6/7 - Under denna underbara dag hann jag med otroligt mycket. Jag steg upp i gryningen, bakade muffins och satte dem på rad utefter trappräcket. Sedan hämtade jag en skokartong, drog den längs med muffinsen så att de hamnade i lådan, och ställde den proppfulla förvaringsmanicken i mikron. Mycket skoj sätt att packetera på. När detta var gjort galde jag som en tupp i 20 minuter, innan jag satte två skursvampar på vardera axel och moppade väggarna.
7/7 - Jag firade Konungens födelsedag med pompa och ståt genom att kasta inlagda gurkor på Konsums parkeringsautomat. Mellan varven brände jag av en eller två fruktansvärda grimaser som skrämde slag på hela omgivningen. En liten unge blev så rädd att vederbörande tjöt som en stucken gris och slet sitt hår. HA, nu ser hon inte klok ut med femton långa hårtestar hängandes ner på kragen. Ett gott skratt fick man allt!
8/7 - Redan när jag vaknade kände jag att det här skulle bli en kreativ dag. Det blev det också. Innan jag steg upp hade jag hunnit skriva en dikt, villken jag återkommer till senare. Den var mäkta bra, alltså. Sedan sög jag lite på mitt pekfinger och lät vinden bestämma vart jag skulle gå. Det blev till städskrubben. Där satt jag sedan ända tills klockan slagit 21.24 (när kyrkklockan dånar) och knypplade ett sovsäcksfodral. Det ska jag ha på väggen.
9/7 - Efter en kreativ dag blir man lätt deprimerad, som du vet. Därför satte jag mig helt sonika i min saccosäck och grät floder medans jag gnisslade tänder och gjorde cirkelrörelser med nästippen.
10/7 - Gårdagen spenderades i hallen där jag ägnade mig åt att omsorgsfullt riva upp golvet och fylla hålrummet med nutella. Nu har jag en inomhuspool!
11/7 - Idag har varit en innehållsrik dag, det måste jag säga. Först tömde jag Indigos och Hjalmars skål på köttsoppa (eftersom den underbara doften av ruttet kött gjorde mig hungrig hela tiden), och hällde i tråkigt vatten igen. En skojig sak var att både Hjalle och Indi var alldeles gråbruna, asfula verkligen! Efter att jag gjort detta kände jag mig givmild och gick ut på en runda längs kvarteret, där jag stannade vi varje köksfönster och skrålade för fulla muggar. Det är så lätt att liva upp sina medmänniskor. Vid tvåtiden blev jag fruktansvärt hungrig och satte i mig ett par dussin muffinsar med majjonäs. När festmåltiden var avklarad struttade jag på händer uppför trappan, grabbade tag i ett paket alvedon, mosade dem mellan pektårna och kastade sedan upp smulet i luften så att jag kunde dansa omkring i yran ett tag. Sedan själpte jag en skål kattmat över Petterssons handtag, så att han ska välkomnas av lite nordiskt klet. Nu hade jag tänkt klippa sönder några piratbyxor, eller sätta linjaler mellan fingrarna och dansa till Las Ketchup Song. Jag har beslutsångest.

NU, Lasse, ska du äntligen få läsa min fina dikt som du väntat så länge på!

Pastasås av Attackbebis
Marken gungar av vågornas vikt
Matrosen är ful som en gös
Jag funderar på att köpa en påse med sikt
Men Rakel hatar varenda tös

Nosen på en påfågel är ofta av kväve
Lagar du alltid långrandig matjesill?
Jag har en stålkruka i min lakritsfyllda näve
Regeringen har alltid fruktat att odla dill

På löken svimmar man ofta
Jag har inte alls sett någon förgasare! skriker Rut
Visste du att alla har en ceriserosa kofta?
Jag lägger en dunbit på lut


                                                


RSS 2.0