2010-05-29 12:33 Morotsstav i mängdpåse

Oj Lars!
Jag förstår att du måste kännt dig utelämnad och ensam när jag varit så frånvarande.  Jag känner mig faktiskt lite rutten över att inte låtit dig deltaga i mina planer. Faktum är att jag har varit bortrest de senaste tre dagarna. Ja, det är sant! Jag drog på en impulsresa till grannens carport och campade där några nätter. Rätt uppfinningsrikt, måste jag säga. Dock tog min resa ett abrupt slut när fröken Hässelbloms jävla byracka kom och drog upp mina tältpinnar ! Helt jävla hänsynslöst! Samtidigt skrek den där Hässelblom att jag skulle dra åt skogen och lämna hennes carport ifred så att hennes man Gunde skulle få plats med sin bil. Vissa människor är verkligen så ogenerösa så man bara vill ryta åt dem. Det gjorde jag också, trettiotre gånger. Efter det tog jag mitt pick och pack, gav Hässelblom fingret och sprang.

Ja, du förstår nog att jag är skärrad och besviken på samhället. Denna känsla tänker jag tackla genom att trycka i mig ett tjog ruttna ägg och sedan fisa på spisen.

2010-05-26 20:11 Emballagebetäckt kastanj

Rollo Rollo, Larsa! Snubben i fåtölj har inte slutat sticka och jag är en sprillans ny fanatiker! Det låter väl trevligt, säg? Nåja, nu ska jag redogöra för min anmärkningsvärt förträffliga och suveräna dag. Det började med att jag, intet ont anande, åt smör med bröd på. Det var ljuvligt och jag fortsatte i rask takt att plocka löss från armarna (smakar riktigt gott med salt!), för att avslutningsvis stilla min hunger genom att sörpla blandsaft genom ett järnrör (modell större). Allt detta gjorde att jag fick bästa tänkbara start på mina vakna timmar och jag skrattade i högan sky för mig själv. Underbart! Jag fortsatte sedan, glad i hågen, att slipa trägolvet i ateljén medan jag gnolade tvetydigt. Till slut klarade jag inte mer, måttet var rågat. Jag föll ihop i små högar och storlipade över min fantastiska sångröst. Jag älskar verkligen att höra mig själv sjunga, det är det finaste jag vet förutom ljudet av glas som krossas mot betong, HAHA.

Dagens läte: Sodom is free - Venus OutbackHedersman av rang


2010-05-26 07:24 Midvintersol

Flod, Lars! (rätt cool hälsningsfras)

Gårdagens dopp i regnvattentunnan var outhärdligt. Det var så händelselöst och tråkigt att jag somnade efter två timmar. Det enda roliga var när det flaxade förbi en skata som jag kunde slänga en loska på. HA!

Idag tänker jag göra något radikalt. Det blir förmodligen en resa till Granngården. JIPPI!


2010-05-25 Hej och hå, lingontrikå!

Hej Lars!

Idag har jag varit ute i skogen och myst. Känner mig nöjd.

Här kommer en utav mina kära listor, det tre mest fantastiska sakerna under dagen:

1. Hittade en plastpåse, den var svart med något varmt i, passar perfekt som avslappningskudde
2. Jag kunde kraxa lika högt som minst tio kråkor. Lyckades skrämma iväg alla jag såg! HA-HA.
3. Slängde ägg på grannens fönster ifrån det högsta trädet på gatan.
4. Såg grannen svära och torka ägg på rutan. (härligt)

Nu ska jag bada i en tunna med regnvatten.

2010-05-24 06:58 Kilt

Godmorgon Lasse!
Hoppas du har haft en strålande smärta från högerbenet höger örsnibb. Det har nämligen jag, och jag gillar inte att ha ont om ingen annan också har det.

Gårdagen tillbringade jag under diskbänken. Där satt jag hela härliga dagen och räknade myror och andra småkryp som bestämt sig för att bo hos mig. Kul! Denna måndag hade jag tänkt bygga små bon av tändstickor och kapris till dem, så de har någonstans att ta vägen.

VI SES!


2010-05-22 13:54 LIKTORN

Hej hallå Lars!
Idag har jag legat under en jordhög och funderat över vilket som är mitt absoluta favoritord. Jag kom fram till att det är LIKTORN. Liktornar är ju trevliga, och dessutom är ordet så lätt att forma i munnen. De blir ju inte sämre av att de gör sig så bra på bild! Jag älskar verkligen liktornar, och jag har kommit på att man kan karva bort dem från fossingen och smörsteka dem och äta med lite majonäs, riktig lyxmat.

Nu ska jag ta tag i min vildvuxna basilikaodling.


          
                                                   Älskad liktorn

2010-05-21 15:25 Kinderägg är en ättling

Hej Lars!
OJOJ, det är sannerligen inte skoj att ha pesten! Inte för att jag har det, men jag har läst att det ska vara något fruktansvärt. Dock tror jag att Indigo kanske lider av just pest, eftersom Hjalle och den andra idioten flyr honom som denna sjukdom. Jag blir faktiskt orolig för dem. De beter sig så konstigt, som om de hade något fuffens i kikar´n! Nej, nog talat om vattendjur!

De senaste dagarna (när jag inte suttit på en stol) har jag funderat över hur man lättast skulle kunna uppfinna en katapult med utskjutande laktrisremmar. Varje gång jag kommit på en bra idé ropade jag (ashögt) "KATALONIEN!!!". Tyvärr skrattade jag så mycket åt detta hysteriskt roliga ord att jag glömde bort vad min finfina idé gick ut på. Så höll jag på i 31 timmar (dock hade jag ätpaus varannan kvart).

Hoppas din skymning varit underhållande!


                   
                                                              Hårtork (sådan som man trycker in huvudet i)
                                              

2010-05-20 Idag är det inte lördag

Hej, Lars!

Den här dagen har jag suttit inomhus på en stol, det är för varmt ute. Jag trivs bäst när det regnar och är kallt. Då kan jag vara inne med samvete. Men, idagharjag suttit inne och ätit det godaste jag vet, kycklingben och lagrad ost. Allt smakade rikitigt bra! Jag mår toppen.

Imorgon ska jag äta råa musslor! Längtar <3
2010-05-18 07:04 Päronsoda

Godmorgon, Lars!
Det var ett tag (dygn) sen! Jag hoppas innerligt att du har fått en komage i skallen under natten, det är alltid så trevligt att vakna till ljudet av nerfallande komage. Det flydda dygnet har jag gjort väldigt många olika småsaker, bland annat har jag ristat in en kentaur i hallspegeln (så att jag ser ut som en sådan varje gång jag speglar mig). Den blev riktigt fin, dock gick bladet på kniven som jag ristade med av, men det tog jag med en klackspark. Idag hade jag tänkt att bara vara och ta dagen som den kommer. Mitt liv är ju väldigt ansträngande, så en sådan här dag då och då skadar då rakt inte. Just nu känner jag att det är dags för lite qigong. SEE YOU LATER!

2010-05-17 07:04 Pottlurk

Goddag kära Larsa!
Gårdagens räd gick utmärkt (dock var det fiskgratäng istället för köttfärslimpa). Här kommer en spontandikt;
Pandan är inte en katedral
Själv avgudar jag varenda bokmal
Lackmuspapper är ett svävande ting
Dagens Läte blir inte något innehållande "ring"

2010-05-16 17:36 "Klirr i bössan" säger Tage med galen min

Jaha, Lars.
Då samlas jag här igen, och berättar för dig om mitt finfina och klaustrofobiska liv. TVI FAAN vad jag hatar sådana som den där gubben jag berättade om innan! De bara går runt och tror att de kan ta allas saltlösningar utan att fråga. Vilken idiot skulle göra något sådant?!?

Nu har jag i alla fall lugnat mig något, så jag satte igång att göra en mycket detaljerade planering för vad jag ska ta mig för om en timme och en kvart. Kort sagt går planen ut på att jag ska (iförd kycklingdräkt) krypa genom grannens häck, ställe mig och stirra in genom köksfönstret där Harry lagar sparris och köttfärslimpa, skrämma den jäveln så att han hoppar ur skinnet, och sedan kasta mig in genom fönstret, rycka åt mig formen med smörsekta sparrisar och köttfärsunderbarheten. Livet blir så mycket enklare när man slipper laga middag.

Dagens Läte: När Vi Gräver Guld I Usa - GES

2010-05-15 17:34 Pulmonisk-egressivt bältdjur gör gräsmattan nöjd

Tjohej Lars!!!
Det är inte klokt hur många människor som är dumma i huvudet egentligen! Detta faktum slogs jag av idag när jag gav mig ut på en räd, beväpnad med promenadkäppar och andra tillhyggen. Jag var just på väg att försvara mig mot ett gäng galna marodörer som försökte döda mig när en liten jävel dök upp på min vänstra sida och krävde en effektiv koksaltlösning mot hans envisa turturduva! Jag har aldrig varit med om maken till fräckhet, men jag antar att han heter Gunnel. Åååååh! Jag blir så lack på alla dumma jävlar som omger mig vart jag än går! Efter incidenten med koksaltmannen träffade jag på en ful unge som lipade och kallade mig "dum tjuv". Herregud, kan man inte få ta för sig av lite hederlig glass när man vill eller?! Ska det vara så här??? FY SATAN säger jag bara. Usch, fy och blä, Sverige är inte vad det en gång var!Fröjdisdagen är nära, tack och lov!


2010-05-15 10:38 Lisen väger vallmofrön

Goddag Lars!
Natten har varit underbar, jag har spenderat den genom att plita ner ännu en rapptext. Den blev faktiskt riktigt svängig (inte så förvånande med tanke på upphovsmannen). Här kommer den;

Länder är kreatur (YÄ-YÄ)
Tyko bygger lutande mur (O-YÄ)
Maltesers smakar inte salt (NÄ-HÄ)
Nu ska jag äta tre tunnor palt (HÖ-HÖ)
Näsapan ryter i vinden (OO-OO)
Jag slickar mig på kinden (LA-PO)
Messi är en typ av skivomslag (YO-YO)
Natten är djup som ett fiskedrag (KA-LO)
Lisen väger vallmofrön med måtta (YO-YÄ)
Å, nej! Där försvann min vildsinta påtta (LA-LA)

Tja, efter den här strapatsen är det väl inte mycket mer att göra än att ta hand om mig själv hela långa dagen. Jag börjar nog med att pilla mina hudfåror under fötterna rena från överbliven leverpastej.

TIDEN INFINNER SIG! (cool avskedsfras)


2010-05-14 12:16 Mantra

Goddag Lars!
Idag är jag på strålande humör. Vet du varför? Jag har löst mysteriet med den skrämmande varelsen i städskåpet! Det visade sig att det bara var Hälge, min granne.

Idag har jag tänkt att jag skulle fira min hjältedådiga upptäckt med lite polka och kanelstänger. Det blir en trevlig festmåltid. 
 

                                  
                                                                        PELIKAN


2010-05-13 19.09

Hejsan, Lars!


Hittade precis en tusenlapp bakom höger öra. Jag känner att jag kan min sort. Jag känner mig nöjd. Ha en skaplig afton!Adjöken med dig, hej!


2010-05-13 18:38 PANIKEN STIGER

J A G  M Å S T E  T A  R E D A  P Å  V E M  S O M  G Ö M M E R  S I G  I   M I T T  S T Ä D S K Å P.  J A G  Ä R  L I V R Ä D D.

D A G E N S  L Ä T E: K E N T -  L I V R Ä D D  M E D  S T I L

2010-05-12 17:14 Mistlar är verkligen skojfriska

HOJ HOJ, LARS!

Nu har jag slitit mig från mitt flinande och står istället framför TV:n i klädkammaren och ser hur lång tid det tar innan jag kan bränna sönder den med blicken. Men nu måste jag få berätta vad som hände i morse!
Kvart över nio slog jag upp mina vackra, ögonlocksbeklädda ögon och sa lugnt godmorgon till Indigo och Hjalmar. Allt var frid och fröjd tills det att jag fick för mig att ta en glutt i städskåpet. Det var bland det värsta jag har sett! Där inne, bakom diverse mojänger och patrask stod något stort och lurvigt, som liknade en blandning av turkisk yoghurt, en galen kofångare och tre stålsatta nerver. Jag blev livrädd och hjulade därifrån fortast möjligt. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till med detta odjur.

2010-05-12 13:01 Kringla utan medhavd brunsås

Tjohej Larsa!

Sitter i godan ro framför spegeln och flinar upp mig till max, alltså så mycket så att munnen sträcker sig från öra till öra i ett rakt streck. Med jämna mellanrum brister jag också ut i våldsamma skrattsalvor över min egen förträfflighet när det kommer till kritan. Det finns en risk, eller man kanske ska säga chans, att jag kommer sitta här för evigt, för det här tröttnar jag nämligen aldrig på. HA-HA-HA säger jag bara. Jag är för rolig.Falska


2010-05-11 20:47 Abraham är en stilig tölp

¿hablas espaÑol?

Jag håller just nu på att dra långa svarta hårstrån ur min näsa. Det känns bra när jag hör det ploppade ljudet när håret trillar av, sedan slickar jag bort hårroten, känner mig nöjd.Vid kl 10.43 ska jag tvätta öronen på två långbenta (Med långbenta menar jag harar).ps. Ingen får kalla mig för lurifax, då blir jag arg. ds


2010-05-11 14:53 Tejprullar är listiga jävlar

Tjo på dig Larsa!!

Just nu diggar jag harmonika på högsta volym och käkar gamla tortillabröd som jag fann bakom en husknut i förmiddags. De smakar fantastiskt, fast smaken hade nog framhävts ännu mer om de var doppade i ansjovis-spad.

För fem timmar sedan fick jag förresten för mig att ta en promenad över till granntanten och slänga bruna bönor i hennes bångstyriga kalufs. Jag struttade alltså fram över markerna med paketet läckerheter i högsta hugg. Efter ca 45 sekunder hade jag kommit över den otroligt trafikerade gatan, och så klättrade jag in genom det öppna badrumsfönstret. Sedan gjorde jag en liten dans med höga knän och la mig tillrätta under ett urfult badlakan i badkaret. Med bönburken tätt tryckt intill kroppen låg jag sedan där i 4 timmar. Efter dessa fridfulla timmar gjorde käringen entré för att uträtta behov. Då skred jag till verket och hällde hela förpackningen över det paffa fejset! ASKUL.

2010-05-11 07:12 Morotsmapp i lingonknopp

Uppe med tuppen, Lars?
Jo, jag tackar jag. Själv sitter jag här med en tuggad kortlek i näven och försöker lära Hjalmar och Indigo att spela Casino. Det går rätt uselt. Dagens planer består till viss del av att plantera en burk bruna bönor (i grannfruns hår), spela lite nyckelharpa, trixa med min kickbike samt göra något radikalt, oväntat och fantastiskt. Ska bli spännande att se vad det kan bli!

2010-05-10 (skiter i tiden)

Hej Lars!

Dagens övning bestod av att riktigt djupdyka ner i sagornas värld. Jag, attackbebis, levde verkligen om och spelade friskhetens dumhet. För alla er outvecklade som inte förstår vad jag menar, så har jag spökat ut mig och uppträtt riktigt hippt på stadens alla gator. Jag tog på mig en lösnäsa, skägg och glasögon. Sedan gick jag ut på gatan och spelade Allan, haha, hade riktigt skoj.

När jag en gång behövde knyta min sko under dagens upplevelse, så hittade jag en glasbit. Den var lite röd i ena kanten, jag tar för givet att det är blod. Jag är mycket rädd och förtvivlad och jag kommer att slita loss skosnörena från skorna och limma dit karborre istället. Tycker att det fungerar mycket bättre.

Imorgon ska jag gå ner med glasbiten till polisen. Det kan ju faktiskt vara så att en liten, liten älg har rivit sig på glasbiten och faktiskt behöver läkarvård där ute!

Nu ska jag gå ner vikt, hejdå!

ps. Mitt nya husdjur heter från och med nu, Lösnäsa! ds.

2010-05-09 19:13 Likaså murklor

                             
Hej på dig Lars!
Jag har just varit på DjurMagazinet och införskaffat ett nytt blötdjur som jag pluppat ner i bunken.

                                         
                                                       Hjalmar och Indigos nya vän
    

2010-05-09 14:10 Mattproblem

Hoj, Lars!
Jag ursäktar mig högtidligt för att jag varit så frånvarande hela denna förmiddag. Anledningen har varit att jag faktiskt har haft stora problem att få pli på mina mattor i farstun. De bara rullar undan för mig och smäller till mig med de äckliga små fransarna! Dessa jävla fransar! Jag ska aldrig mer köpa en matta med fransar, det är ett som är säkert.
Jag hoppas innerligt att de resterande timmarna på denna dag blir trevligare.

2010-05-08 10:43 Lite filmjölk skadar aldrig en kamel

Siden i råskinn, Larsa!

Jag vaknade idag och kände mig OTROLIGT generös och givmild! Så generös att jag faktiskt tänkte att du kunde få en fråga att ställa till mig. Ja, det är sant! Vilken fråga du vill! Det är ju inte säkert att jag svarar på den, jag skulle kunna skita i det totalt och blåneka att jag ens givit dig denna sällsynta chans. Spännande va?!?!?!?!

Här kommer en lista på allt jag tycker är fint att lägga i en fåtölj:
1. Nystickade benvärmare (helst kornblå)
2. En bit räkpaj
3. Kalles gamla cykelslang
4. En Weber-grill
5. Gamla torkade tånaglar (gärna i mängder, så att man nästan badar i dem)
6. En halv adressbok
7. Kundkorg från Tempo (INGEN annan affär)
8. Lekakulor
9. Oöppnade förpackningar med passerade tomater
10. En hårtest från min fula grannes mustasch

2010-05-07 23:15 Michelangelo

OYeAH Larsa!
Har du haft en förträfflig kväll så här långt? Det har jag. Som vanligt har jag förgyllt min omgivnings kväll med underbarhet efter underbarhet. Laxen jag tillredde tog visserligen kål på grannfruns rosor, men det ger jag blanka fasen i. De där rosorna var ändå så onödiga och oförskämda. De stod liksom bara där i någon fånig rabatt och glodde pillemariskt in genom mitt köksfönster. Inte sa de ett knyst heller, de mesiga lurvarna. Rosor har jag aldrig avgudat särskilt mycket.

Nu är det dags för ett maraton i kokt korv-ätning. Rätt trevligt, om jag får säga det själv (och det får jag ju). Hjalmar och Indigo snusar glatt i sin bunke, och jag tänkte hälla lite grönpeppar över dem bara för att jävlas. HA!
                                                        Nedan: Hjorthornssalt på påse

                                                

2010-05-07 14:29 Liten fickpeng är aldrig uppskattad

HOJ HOJ LARS!!!!

Vet du vad som hände igår när jag skulle nita lite kalkonbröst på min vedervärdiga granne?? Det var faktiskt helt sjukt. Jag kom där med mitt kalkonbröst som jag slitit så för (fick gå hela 100 meter för att hitta en gubbe med kalkonbröst i ICA-kassen), när alla mina grannar plötsligt kom gåendes mot mig i rasande fart. De såg så förargade ut att jag brast i gråt (självklart på skoj, ville skrämma dem lite). När alla stod där runt omkring mig skrek de i kör " VI ÄR TRÖTTA PÅ DINA FÖRBANNADE UPPTÅG, DIN GALNA RÄV!" Jag förstår faktiskt inte alls vad de menade med det. Men, finurlig som jag är, lyckades jag hantera situationen som en riktig kontorsarbetare. Jag slet upp paketet med kalkonbröst, och innan de jävlarna visste ordet av stod de med varsin skiva kalkonbröst i fejset! HA! Nöjd med mitt upptåg struttade jag hemåt med hårtestarna (som förresten har växt sig riktigt långa) mellan pekfingrarna för att ta mig en bit smörgåstårta.

Dagens Läte: Barbados - Världen Utanför

2010-05-06 09:22 GRIS

Hej, Lars!


Idag ska jag ordna ett inne regn. Jag ska dra in en vattenslang i huset och spruta hej-vilt. Det kommer förmodligen en del på väggarna också... längtar <3

Lite senare i eftermiddag när vattnet har börjat torka så ska jag blöta ner det igen. HAHAH, ska bli jättekul!

Dagens klädsel: Gummistövlar, regnrock, sydväst. Vad mer behöver man?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag ska även försöka hinna jävlas lite med grannarna idag igen. Kanske slänga lite rökt kalkonbröst på dem. Nu sitter jag och ler så där fånigt som bara jag kan när jag smider dagens planer.


PS. Finns det drakar, jag tänkte, det finns ju det i Bröderna Lejonhjärta och jag är desperat efter att få träffa en drake! DS.

2010-05-05 21:45 Mia känner sig vimmelkantig och klaustrofobisk

HEJ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARS! (smått hysterisk hälsningsfras)

Just nu är jag otroligt nöjd och glad. Jag hade nämligen tuggat på kasettband och friterat kalvsylta i lite mindre än fem minuter och tre sekunder när något fullkomligt underbart uppenbarade sig. Jag trodde knappt mina ögon när jag lät blicken svepa över mitt boende och det längst ut i högerknanten av mitt perfekta synfält fanns något som faktiskt är ännu mer fantastiskt än vaddmalskjolar (grå ska de vara). Du kommer inte tro dina ögon när du läser det här Lars, men JAG HAR FUNNIT MIN GULA SAX! Jag trodde den var förlorad för evigt, men vi har än en gång återförenats, jag och min trogna kompanjon. Vi har gjort mycket skoj och rackartyg tillsammans, för att endast nämna ett exempel kan jag dra upp den gången vi satt under ett restaurangbord en hel dag och gjorde fina mönster i fållen på ett otal skjortlar och andra tråkiga plagg. Det är sådant man bara får uppleva med en sann och äkta vän!

Dagens läte: Sanna vänner - Carola

2010-05-05 07:14 När rävens höjd dalar är snödrivan ett faktum

Godmorgon Lars!
Gårdagen var ju, som du vet, otroligt hektisk och givande. Jag hann med förvånansvärt mycket på 19 timmar (ett dygn). Därför planerar jag, inte helt oväntat kanske, en vilodag i filodegens tecken. Jag hade tänkt börja med att kasta råa (och ruttna) tulpanlökar på grannens fönster. Kanske utökar handligen till tomatsplash i brevlåda.

2010-05-04 18:40 Amplar är till för sargade pelargoner

Tjoho Larsa! Tänkte (och tänker förtfarande) informera dig om mina senaste förehavanden. Den senaste timmen har jag ägnat mig åt något så fantastiskt som att göra svepande rörelser i takt med mina egna hjärtslag, häftigt värre! Detta ser jag som ett steg i rätt riktning mot det av mina 33 livsmål som går ut på att bli en fullfjädrad simhoppare utan tarmproblem. Detta är det inte alla jävlar som klarar av, så det gäller att öva as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as-mycket för att ligga på topp.

Dagens läte: Vägen hem - Östen med resten


2010-05-04 16:14 Bonde, eller James Bond?

Hejsan Lars!

Idag har jag grävt ur min näsa på allt från kråkor till snor. Jag tog sedan detta underbara och drog av det på köksfönstret. Det såg ganska fränt ut. Efter att jag betraktat mitt mäster verk på håll, tyckte jag bestämt att jag såg att mina snorlurkar på fönstret faktiskt bildade en stjärna. Så jag fyllde i stäck mellan alla kråkorna (så som man gjorde när man var liten, drog sträck mellan siffror)med en svart märkpenna. När jag sedan var klar med det så slickade jag på konturerna av stjärnan. Har någon annan än jag tänkt på att snorlurkar faktiskt smakar lite salt?

Efter det så gick jag hem till grannen och drog av överbliven päls från deras hund, hoppas inte att de såg mig! Sedan grävde jag upp en skata som jag grävde ner förra våren, nu ska jag göra en kollage av benresterna, det är sådant vi har våren till!

Nehe, nu kan jag inte underhålla dig mer, nu ska jag vässa knivar, så det så!

CIAO! (inte likt mig, men ack så bra)


2010-05-04 07:27 Livet på en PimPim

Godmorgon, Lars!
Härligt med en ny dag! Underbara liv, härliga tillvaro!! (Uuääh, äckligt positivt och käckt, jag föredrar;)
Äntligen en ny dag när jag kan orsaka grannarna trubbel och osämja, tvi ha!!  För att poängtera min ofrivillga positivitet blir Gårdagens Läte Oh, Vilken Härlig Dag - Ted Gärdestad. Klämkäckt och fint. Dagens planer  får du inte reda på förrän de redan är avklarade, så det så! Sträckbänkshållande är trevligt. Nu ska jag ut och göra gatan till ett helvete att leva på. Jag känner mig nöjd. 

                                      click to zoom
                                                              Grotesk Emu

2010-05-03 18:35 Minestronesoppa är inte att lita på!

HOJ HOJ, Larsa!
Vilken dag det har varit. Jag har varit så upptagen att jag helt glömt bort att påta lite i mina krokusar. Tusan. Dagen har sett ut på följande sätt:
1. Uppstigning med tuppen
2. Morgongymnastik bestående av karatesparkar mot fönstret
3. Pluttig frukost (tre lunchlådor med jasminris)
4. Kreativ timme (ny aktivitet jag har skaffat mig)
5. Grimastävling mot Hjalle (coolt smeknamn)
6. Vinst mot mes-Hjalle (rätt självklart)
7. Påstigning av buss
8. Planslöst åkande på buss i ca 3 h 49 min (sedan slängde den elaksinnade chauffören ut mig)
9. Storgråtning vid trottoarkant tills äcklig tant frågade om jag mådde bra
10. Kastning av fes (som jag bar på skallen som orientalisk prydnad) på äcklig tant
11. Gapskrattning varvat med höga sparkar
12. Nöjt skuttande hemåt igen (att möta groteska medmänniskor tar på krafterna)

Nu hade jag tänkt ägna en timme eller fem åt att glasera några kycklingklubbor.


 Den här fina bilden på lapskojs tíllägnar jag min hemliga beundrare. Varsågod! (förväntar mig högaktat "TACK, ÄLSKADE ATTACKBEBIS!!")


2010-05-02 15:33 Damaskus är inte på riktigt

Jaha, Larsa.
Då var det Söndag. Dagen med stort s. Det betyder bara en sak. Maskletning i urskogen. SEE YAA!

                                                                        LANDGÅNG


2010-05-01 12:21 Nattliga äventyr

LARSA!!
Jag glömde ju att berätta om de äventyr jag fått uppleva under natten. Självklart ville jag testa mitt nya projekt (som för övrigt var en sugrörsdriven amfibiebil till Hjalmar och Indigo), och rätt tidpunkt för det tyckte jag var runt halv 2-snåret sådär. Jag satt alltså beredd med min coola och grýmma bil vid deras bunke och skulle just släppa ner den när Indigo gav mig den mest äcklade och hatfyllda blick jag någonsin fått! Det kan bero på att han ogillar min bil, men jag misstänker att det har något med min nya frisyr att göra. Han verkar inte gilla kala fläckar varvat med hårtestar. I alla fall blev jag så rädd att jag tappade hela skapelsen i deras förbannade bunke, och på grund av Indigos påstådda hat hade jag ingen lust att sticka ner tassen och hämta upp den igen. Så nu ligger den där och ruttnar.
Nu ska jag ta mig en smaskig rotselleri, så jag lugnar ner mig ett hekto.


2010-05-01 10:51 Första maj! Jippie!

Hej, idag är det första maj. Jag känner mig nöjd.

RSS 2.0