2010-09-30 16:35 Munstycke

Hej svejs Larsa!
Hur har du tillbringat denna vackra lördag? Jag har ägnat mig åt att planera min resa till Andalusien. Funderar på att köra tandemcykel dit och lådbil hem, har hört att det ska vara trevligt. Har du något bra tips på hur man bäst packar så mycket ost som möjligt? Jag måste ju ha med mig ost, ost är en livsviktig föda. Utan ost dör man. Dör man är man död och kan inte längre äta ost. Lars, jag behöver verkligen din hjälp här! Jag måste få med mig tillräckligt med ost!! 

                                
                                    





2010-09-29 08:39 Sprödbak

Hejsan hoppsan, lillebror!



Här kommer dagens lista:

1. Klippa tånaglarna

2. Gå ut i trädgåden och rulla mig i det brunmögliga löven

3. Blåsa upp ballonger och sedan smälla dem




Ja, det var dagens lista.


2010-09-27 21:18

Titta vilken söt bild jag hittade på datorn! Sååå söt! Jättesöt verkligen!


2010-09-27 19:17 Misär är inget att kandera

Godkväll, min vän!

Gröten segade sig härligt nerför strupen när jag slickat upp den från golvet. Misstänker dock att jag lyckades svälja en halv gråsugga på köpet, men lite protein har ju ingen dött av. För att fortsätta grisandet och späda på min välfärd tänker jag äta pannkakor med fötterna, sittandes i badkaret! Både spännande och slurpigt.


2010-09-27 08:54 GRIS!

Idag är det internationella grisdagen! (iallafall enligt mig)

Till dagens ära klär jag mig i min griskostym, det är en kostym med ca 43 halvstora grisar på. Till lunch ska göra havregrynsgröt, hälla den på golvet och äta riktigt grisigt. Härligt och fantastiskt underbart!



En gris, jättesöt!

2010-09-23 16:25 Fjärrkontroll

Åh, heliga Lars!
 
Idag tänker jag bara ägna mig åt att smula bröd och suga upp det i näsan. Så fruktansvärt, kanske du tänker. Men det är den raka motsatsen! Verkligen underbart.
Det enda kruxet är att jag inte har något bröd hemma. Jag har letat överallt! Det fanns inte en enda liten brödskiva ens i min VHS!! Jag tror jag får gå ut på en liten maträd. Det är alltid trevligt.


2010-09-20 07:49 Skata

Hejsan Lars

Nu sitter ´jag och tittar ut genom fönstret, ser en skata, den är helt grå.

2010-09-11 10:54 Makthavare

Goddag Lars.
Idag är jag förbannad. Förbannad till max. FAN TA ALLA JÄVLA IDIOTISKA TÄRNINGSSPEL!!!!! De är verkligen inte att lita på! Jag funderar på att skriva en låt om detta jävulska påhitt för att få ut mina aggressioner. Jag har aldrig skrivit en låt innan, men allt jag tar mig för går ju fruktansvärt bra, så det ska inte vara något problem. Jag är en extremt talanfull människa.


2010-09-08 08:15 Grannar och missbruk

Hello! (jag kan visst engelska, hoppas att ingen har påstått något annat)

Idag har jag börjat med att klippa ner alla mina krukväxter, det är ju som sagt redan oktober. Nu står alla mina krukor och gapar tomt med en grön grässtubb. Jag har ju bara gräs inne så det känns bra att ha gjortnågot åt det.

Senare idag ska jag bara rå om mig själv, det ska bli skönt. Den uppmärksamme läsaren minns när jag drog av mig hårtestar. Dessa har nu vuxit ut så nu ska jag färga dem i en hasselnötsbrun färg. Jag tror inte att det kommer att bli fint, men jag ska nog stå ut.

Vii även passa på att säga till grannarna som stör sig att det inte är mitt fel att deras soptunnor har hamnat på marken. Jag gör bara det ajag blir tillsagd.




2010-09-05 13.22 Ostbågar, gott!

Hej alla glada filmjöklsätare!


Jag inleder med att sig att jag känner mig nöjd, sådär äckligt nöjd alltså. Jag hittade nämligen den största ostbågen jag någonsin sett igår. Den var så fruktansvärt stor. Jag förde den mot munnen och åt den i ett naffs. God var den!

2010-09-02 22:31 Karamelliserad paragrafaxel

Goddag!

Ojoj, vad jag har stått i alltså! Du anar inte vad jag har jobbat. Men nu är hela vardagsrummet tillfixat och underbart vackert. Att leva i en djungel är livet.

RSS 2.0