2010-01-31 13:01 Praktfull

Larsa! Jag har kommit till insikt. Idag är det den sista januari. Jag tycker alltid det känns lite vemodigt sista dagen i en månad. Då vet man att det dröjer hela elva månader tills man får uppleva månaden i fråga igen. Jag kände mig lite ängslig och smått skärrad över detta faktum innan. Jag var faktiskt så skärrad att jag inte ens blev lugnad av att titta på när Indigo och Hjalmar simmade i sina välbekanta åttor. Men som tur är har jag ett hemligt knep att ta till när sådana här känslor smyger sig på! Äsch, kanske du tänker, besviken över att knepet är hemligt. Men upp med hakan Lars! Jag tänker dagen till ära avslöja det så länge hemligstämplade tillvägagångssättet. Det är faktiskt inte svårt alls, men det kan ju bero på att jag är bra på exakt allting. Hur som helst, det hela går ut på att göra något högst ljuvligt och sagolikt. Ja, du gissade rätt. Det hela handlar om vanlig hederlig tröstätning! Just idag har jag satt i mig otaliga mängder sylt, fem ägg, en tub mjukost och en halv skogaholmslimpa. Jag känner mig nöjd och glad.

Nu är det dags för dagens läte. Idag har jag utsett en minst sagt värdig kandidat: What a feeling - Irene Cara
Mexikos flagga


2010-01-31 11:45 Jag mår magnifikt

Som du säkert förstår Lars, så kommer jag att få en mycket knepig dag. Det blir svårt att överträffa nattens händelser. Men jag funderar starkt på att sitta och filosofera i mitt lila hörnskåp. Det är sådant som gör mig nöjd. Sedan kan jag ju alltid ta med mig en eller två silverskedar, för där inne ser ju varken Indigo eller den andre (vad han nu heter) mig. Så där kan jag sitta och njuta av silversmaken utan att bli störd. En ganska bra planering för dagen, om jag får säga det själv.  Nu ska jag ta mig en matbit (jag tror att det får bli chokladmousse, det var ett tag sedan nu).

Förresten så tänker jag glädja dig Lars med ännu en hemlighetsfull upplevelse. Jag är generös idag.


2010-01-31 10:06 Natten i korthet...

Hejsan

Natten har varit magisk, jag har hunnit med allt som jag ville och hade bestämt, här kommer listan:

1. Spruta med en vattenpistol på allt i min närhet
2. Sjunga med till Främling av Carola
3. Slicka på silverskedar, dock i smyg
4. Äta skumbananer
5. Se Underbara älskade två gånger
6. Vända på alla sängkläderna, jag gillar dem bättre på fel (rätt) håll

Nu ska jag ge Indigo och Hjalmar delar av min uppmärksamhet.

 


2010-01-30 20:26 Mollbergare med skruv

Ja, som du såg i min förra redovisning av min dag så har jag gjort många trevliga saker. Dock glömde jag nämna en superb sak som hände. Jag har upptäckt ett nytt band! Arvingarna. Jag säger bara: WOW vad svängigt! Dessutom verkar Indigo också uppskatta de raffiga sångerna, vilket gör mig omåttligt nöjd. Hjalmars åsikt ger jag blanka fasen i.

Dagens läte: Det Svär Jag På - Arvingarna

Jag vill bara påpeka att jag inte kommer att bli en sådan där galen Arvingarna-förföljare, så okontrollerad är jag inte. 


                                                     Nedan: Potatismos                      
  

2010-01-29 18:23 Grön

Halli hallå Larsa. Idag känner jag inte någon riktig lust att berätta någonting, men eftersom jag är en så givmild och osjälvisk människa så tänker jag berätta om min dag i alla fall. Det började med att jag steg upp och gjorde morgongymnastik. Det var givande och jag kände mig redo för frukost. Jag kommer inte ihåg vad jag åt, men det var mättande. Jag var inte hungrig på två timmar. När jag hade ätit lunch (idag blev det chokladmousse!) bestämde jag mig för att syssla med saker som jag gillar och tycker om, alltså saker som gör mig glad och nöjd. Här kommer en lista på vad jag hittade på:

1. Klippte alla mina tumnaglar (jag sparade de andra till ikväll)
2. Filosoferade
3. Tog det lugnt
4. Funderade
5. Gjorde en smet
6. Åt upp smeten

Nu vet du vad jag har hängivit mig åt denna dag. Dagens läte kommer självklart att dyka upp inom en snar framtid. Simma lugnt, nu ska jag titta till Indigo (jag ignorerar Hjalmar bara för att jävlas).

2010-01-28 17:22 Lycka

Hej Lars!
Jag ville bara dela med mig av min nöjdhet. Idag har jag, förutom att rå om mig själv, även hunnit med en annan underbar sak. Jag har lärt mig otroligt mycket om en trevlig mackapär. Jag säger inte vad det är, för idag är jag lite halv-snål. Men om du är smart (vilket jag har svårt att tro), så kommer du att lista ut ett sätt att ta reda på vad det är jag har lärt mig så mycket om idag. Jag säger bara en sak: Lycka till.

HAHA, det är underbart att vara elakt kryptisk! Detta gör mig bedårande nöjd och glad.


2010-01-28 16:42 Socker

Hej Lars. Jag känner mig färdig att redogöra för ännu en av mina högst intressanta dagar. Idag har jag dock inte gjort så ofantligt mycket som jag gjorde igår, utan har ägnat största delen av dagen åt att ta igen mig. Jag har hört att om man är så bra som jag är så bör man ägna minst ett par timmar om dagen åt att rå om sig själv. Detta har jag anammat helt och fullt och ligger faktiskt lite över den rekommenderade tidskvoten. Det gör mig nöjd, glad och rent ut sagt belåten. Snart ska jag äta glass. Jag längtar självklart. Innan jag går och öppnar skåpet av glädje (i folkmun känt som frysen) tänkte jag dela med mig av min proffesionella åsikt. Alltså, här kommer dagens läte: Banankontakt - Electric Banana Band
En mås


2010-01-27 17:54 Alla tycker om mig

Nu är jag tillbaka igen Lars. Det var inte längesedan! Kanske du tänker glatt och lyckligt. Nej, Lars, du har rätt. Det var inte alls längesedan vi sågs, men jag känner ett allvarligt behov av att få dela med mig av mina senaste strapatser. Under vår relativt korta, men ack så smärtsamma, skilsmässa, har jag hunnit med fruktansvärt många roliga och lärorika saker. Här kommer en lista på vad jag har ägnat mig åt den sista tiden:

1. Rullat runt
2. Ätit sylt
3. Tittat ut genom fönstret (det var mörkt)
4. Tuggat tuggummi
5. Suttit under köksbordet
6. Varit i tvättstugan och tagit igen förlorad tid med mig själv

Jag känner mig nöjd med mina åtaganden. Nu är det snart dags att vila.

2010-01-27 17:17 Jag gottar mig...

Hej Lars!

Här kommer erkännanden utöver det vanliga:

Jag gottar mig i andras olycka.

Jag gillar Indigo mer än Hjalmar.

Jag älskar gelégrodor, men inte att äta dem.

Jag tror inte att jorden är rund.

Dagens läte(n): Material Girl- Madonna & Nu Har Pappa Laddar Bössan- Magnus Uggla

(Jaa, jag kompenserar)


2010-01-27 14:36 Parkeringsautomater är individuella varelser

Goddag Lars!
Nu förmodar jag att du undrar varför du bara fick ta del av ett dagens läte igår, trots mina löften. Ja, ibland får man nöja sig med det lilla. (Sådana som jag behöver aldrig göra det, men du och jag Lars, vi ligger på lite olika nivåer).

Saken är den, att jag kände mig lite krasslig igår. Jag var inte riktigt på topp, om du förstår vad jag menar. (Det gör du förmodligen, den känslan är väl vardagsmat för dig). På tal om mat så fann jag en lapp från Netto i min byrålåda igår. Det var ett erbjudande där det stod " Köp 15 chokladmousse-paket, så bjuder vi på det billigaste". Glad och nöjd satt jag sedan och inspekterade detta under. Men trots detta så kände jag mig fortfarande lite halv-taskig, så jag bestämde mig för att bara rå om mig själv resten av dagen. Det gjorde jag också, och´det gick mycket bra.

Nu sitter du väl på helspänn, Larsa, och väntar dig att se ett Dagens läte lite längre ner. Men tji fick du! Jag väntar med det, bara för att hålla dig på sträckbänken. Haha, det är underbart att skratta åt andras olycka. Det gör mig nöjd.

2010-01-26 13:49 Troja

Larsa!
Jag måste säga att jag är otroligt förvånad över hur lite jag har delat med mig av mitt underbara liv de senaste tu dagarna. Anledningen till detta är att jag har varit totalt inne i mig själv och grubblat över vem jag är och vad som är jag. Detta kom jag fram till:

1. Jag är en enklare form av Det Heliga Jaget
2. Jag är mycket talangfull
3. Jag har ett underbart liv
4. Enbart tanken på mig själv gör mig nöjd
5. JAG ÄR ÄNNU MER FANTASRISK ÄN JAG TROTT INNAN

Självklart har jag ödslat en stund då och då på att göra andra saker som jag högaktar och tycker om. Sådant som gör mig nöjd. Igår ägnade jag en hel halv minut till att titta på ett sandkorn utanför fönstret. Jag följde dess väg över marken och förutspådde vad som skulle ske med detta lilla korn härnäst. Jag hann till och med döpa kornet under dessa 30 sekunder. Pierre blev dess heliga namn. Jag måste säga att jag är otrolig på att hinna med många saker under kort tid.
 
NU, Larsa, kommer din höjdpunkt på dagen. Dagens läte. Den senaste timmen har jag suttit som på nålar och inte kunnat koncentrera mig på mitt arbete med att göra en kentaur i papier marché. Det har krupit i benen på mig och jag har inte vetat vad som var orsaken till all denna rastlöshet. Men nu har poletten trillat ner. Jag är proppfull av oklanderliga, fantastiska och kopiöst spektakulära melodier. Därför får du nu ta del av en utav slagdängorna, och eftersom jag har så många på lager kommer det säkerligen en eller flera Dagens läte senare denna dag.

Can´t Help Falling In Love - A-teens


                                                         En fräsig Lamborghini

                      
  


2010-01-24 18:58 Lars

Kära Lars!


Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag känner mig nöjd.

2010-01-24 10:44 Galtahopp

Godmorgon Lars.

Jag känner mig inte så nöjd som jag gjorde igårkväll. Anledningen är att det inte kom någon flodhäst igår heller. Eller, rättare sagt, så kom det en, men jag skrämde bort den. Jag låg som sagt under min säng och läste "Allt för hemmet" och smaskade fikon i väntan på flodhästen. Det blev en ganska lång väntan, och jag låg och läste en väldigt spännande artikel om schäslonger. Jag blev så ivrig att läsa vidare att jag inte tänkte på att vara knäpp-tyst. Jag vände snabbt (för snabbt) sida, och det prasslade oerhört. Vilken flodhäst skulle inte skrämmas iväg av ett sådant fruktansvärt prassel? Jag blev så rädd att jag skrämt bort den att jag satte ett fikon i halsen och började hosta som en vilde. Nu är allt mitt förtroende för "Allt för hemmet" borta.

Trots detta missöde så är det faktiskt en positiv dag idag. Alla smulor var borta, vilket tyder på att en flodhäst var hos mig igårkväll. Detta gör mig nöjd.

2010-01-23 23:37 god natt

Hej Lars!

Nu vill jag bara sig natti, natti. Jag ligger på en filt under min säng och äter fikon, lyser med en ficklampa och läser i en "Allt för hemmet". Detta ska hålla mig vaken. Jag ska se en flodhäst. Kanske dess unge också. Jag är nöjd och glad.

Kram och all lycka till dig som spanar flodhäst. Jag är på din sida.

2010-01-23 18:13 Matspjälkning

Käre Lars!

Idag är ett mycket positivt datum. Det mesta har gått min väg (förutom försvinnandet av flodhästen). Osten och chokladmoussen satt som en smäck och nu har jag planerat hur jag ska gå till väga för att få mig en glimt av flodhästen ikväll. Jag har tänkt mig det hela så här:

1. En välbehövlig och varierande middag bestående av chokladmousse (kanske att jag smälter lite ost över)
2. Limning av fina harmonika-plancher på vägg (det kan locka fram flodhästen, som säkerligen har samma intresse som jag)
3. Utspridning av smulor (jag har tagit fram mina special-smulor som jag älskar att smaska på och helst sparar till speciella tillfällen, men sedan jag kommit på att hela mitt liv är underbart och alla tillfällen speciella och perfekta äter jag dem hela tiden)
4. Torr-simning (om du inte förstår vad som menas med det, Lars, då är du dummare än jag först trodde)
5. Ta sig en lur (det enda jag ska tänka på är att inte somna bakom pinnstolen idag igen, jag kommer förmodligen välja en bättre plats, under sängen, förnuftig som jag är)

Resten är ju ganska självklart. Nu ska jag ägna mig åt lite huvudräkning och sedan tänkte jag spela Miss Decibel på harmonika (den är otroligt knepig, men med mina talanger klarar man det mesta).

 Fräsig häftapparat


2010-01-23 16:30 Dagens läte

Till dagens läte utser jag: Nöjd? - Veronica Maggio

Endast för att understryka skillnaden mellan mig och denna missnöjda människa. Nu ska jag äta mellanmål. Jag tippar på att det blir chokladmousse.

En mappsamling


2010-01-23 13:51 Kunde varit bättre

Hej igen, Lars. Jag ägnar mig för stunden åt lite vanlig hederlig självömkan. Som jag nämnde innan så kunde jag inte hitta flodhästen efter att jag olyckligt nog hade somnat bakom pinnstolen, och sedan skrämt iväg den med ett mastodontvrål som hette duga. Detta gjorde mig smått olycklig, och jag bestämde mig som sagt för att spela harmonica resten av dagen. Det gick självklart bra, men inte så bra som det kunde ha gått. Halvvägs in i Vi drar till fjällen så kände jag en smärtande känsla i högra delen av min överläpp. Jag är rädd att jag är på väg att få munsår. Kan det bero på att jag lånade ut mitt marmonica till en vän igår? Nej, självklart inte Lars! Du ska inte fundera så mycket, du gör dig bara till åtlöje. För det första så föredrar jag att hålla mig undan sociala situationer, och för det andra så skulle jag aldrig få för mig att dela med mig av något, allra minst mitt harmonica. Nu tänker jag titta på Narnia och äta ost. Jag känner mig nöjd.

2010-01-23 11:33 Härlig morgon!

Godmorgon Larsa!

Denna härliga morgon vakande jag klockan sex i ren smärta. Mina tår var i trans, hur jag än pratade med dem så var de orubbliga de små lusråttorna. Jag sparkade och skrek, men kom på att jag kunde väcka alla de andra, men det var inte det största problemet... JAG KUNDE JU HA SKRÄMT BORT FLODHÄSTEN!!! Jag satte mig förskräckt på golvet och hyperventilerade. Efter en stund reste jag mig upp och började kika runt lite, man får ju som sagt vara lite om sig och kring sig. Jag letade och letade efter flodhästen. Men hittade den inte.

Den här dagen ängnar jag åt att spela harmonica.'Harmonica <3 mig

2010-01-22 17:12 Jag känner mig märkvärdig

Hej. Nu har jag har tittat på en silversked utan att slicka på den. Jag kände mig fortfarande sugen och väldigt frestad, men lyckades hålla mig ifrån den genom att kuta på stället. jag känner mig (återigen) rent ut sagt äckligt nöjd med mig själv. Nu är all rädsla som bortblåst, och jag kan äntligen fokusera på mitt verkliga mål med dagen. Nu när jag har varit så duktig och avstått från det läskande silvret så tycker man ju att en liten husflodhäst borde kika fram när som helst. Jag har hört att de ligger och myser i väggarna under dagen och att de inte kommer fram förrän framåt natten, då för att äta smulor. Jag är ytterst glad över att jag lyckades avstå även från smulorrna idag, för nu ligger det gott om små skatter och väntar på golven. Om inte detta får lilla flodis att titta fram, så vet jag varken in eller ut. Jag har även ställt fram en liten balja om rackaren skulle känna sig sugen på ett bad. Man får ju vara lite om sig och kring sig, så att säga. Nu är det bäst att jag kryper in bakom min pinnstol. Det kan bli en lång natt av flodhästskådning. Jag älskar dig mer än någonsin, och jag vet att du känner samma sak. Tack för den tid du ger mig Lars.En cykel


2010-01-22 17:11 Hej, hej igen!

Hej, hej igen!


Idag vill jag tillkänna ge mina värsta tänkbara saker, alltså de som jag hatar:
1. Långkalsonger, jag blir klaustrofobisk
2. Grytlappar, vet inte varför, de känns bara inte trygga
3. Legobitar
4. Kapsyler, samlade när jag var mindre, fick aldrig några
5. Öronproppar, även om de är små och aptitretande så kan man inte äta dem


2010-01-22 17:00 Totalperfekt

Larsa!
Detta är ett problem. Jag lyckades (duktig som jag är) hålla mig ifrån att både äta smulor och rulla runt på golvet, men silverskedarna kunde jag inte avstå ifrån. Trots min starka vilja (fast om man tänker efter så var nog inte viljan så stark, jag älskar ju att slicka på silverskedar). Dem låg så fint i lådan och såg så inbjudande ut. SNÄLLA HJÄLP MIG AVSTÅ FRÅN DESSA LÄCKERHETER!!!

Förresten så tror jag att jag såg en flodhäst i går kväll. Jag såg den när jag öppnade kylskåpet för att äta min nattamat (chokladmousse). Den var ceris-rosa och lite luden. Fast det kan ha varit min favorit-strumpa som jag lagt i kylskåpsdörren för avkylning.

Idag har jag mest lullat runt och fixat med mina dagliga sysslor. Bl.a. har jag spelat skuggteater för Indigo och Hjalmar (de gillade det till tusen, fast dom blev lite rädda när jag gestaltade västhäxan). Jag är otroligt bra på skuggteater.

Dagens läte blir en trevlig och njutningsvärd melodi; Leva Livet - Lill-Babs

Jag känner mig nöjd med denna bedrift.

2010-01-21 19:40 Larsa!!!

HJÄLP MIG LARSA!

Jag behöver hjälp, jag har råkat sätta mig i skiten och nu kommer jag inte upp. Inte bokstavligt talat... du kan förstå hur jag känner mig... det är inte en gnutta fabulös energi i det hela... hur ska jag kunna hålla mig ifrån mina dagliga rutiner.


Vad jag INTE ska göra idag:
1. Äta smulor (jag vill se om en lite flodhäst kommer fram och gör det)
2. Rulla runt på golvet (det skrämmer dem andra)
3. Slicka på silverskedar (jag tycker helt enkelt inte om det längre)

Jag känner mig nöjd men rädd, (även förväntasfull, det kanske kommer en flodhäst hit ikväll)


2010-01-21 17:54 Den bittra sanningen

Hej igen Lars!

Jag måste erkänna att jag aldrig drabbats av den bittra sanningen, jag har alltid roligt, vad jag än gör blir kul. Det är underbart med mig. Jag vill ännu en gång hysa mig all respekt som jag är värd. Jag är underbar. Jag är underbar. Jag är underbar. Jag är underbar.

Jag känner mig nöjd och uppskattad, kanske allra mest av mig själv, men jag vet faktiskt ingen som jag gillar så mycket som mig själv. Tack på förhand Lars, för att du ännu en gång lyssnar till mig och mina jag. Tack.

Dagens läte: Högt Över Havet- Arja SaijonmaaPs. Ingen kan någonsin älska mig så som jag gör .ds

2010-01-21 16:51 Jag är underbarare än någonsin

Hej Lars!

Jag stod just framför hallspegeln och försökte (än en gång) gestalta västhäxan när jag kom till en mycket användbar insikt. Jag är en utav de mest underbara människorna på vår jord. För inte verka för skrytsam och egotrippad tänkte jag att jag kunde dela med mig av de fantastiska egenskaper jag innehar på ett softisikerat sätt, nämligen på listviset.

1. Jag är otroligt bra på att rita kentaurer (det är nästan så att jag själv förbluffas av min skicklighet)
2. Jag har väldigt bra hand med mina fiskar, Indigo och Hjalmar
3. Jag kan konsten att rå om mig själv, det är jag mycket duktig på
4. Jag tror att jag är världsbäst på att leta fram försvunna saker (igår lyckades jag finna min kära lavalampa)
5. Jag är älskvärd till tusen
6. Jag behandlar dig, Larsa, med respekt trots att jag är så överlägsen dig på allt jag tar mig för
7. Jag har oerhört bra känsla för betydelsefulla TV-program, och är dessutom fabulös på att se dem
8. Jag vet var gränsen går, och har aldrig överskridit den
9. Jag kan det mesta om allt, och är finurlig på att klura ut underbara Dagens Läte
10.Jag är nöjd

Larsa, ta det lungt! Du kommer att få avnjuta Dagens Läte tids nog.


2010-01-20 18:50 Obstinati

Ett älskvärt substantiv. Nu så! Nu är det dags för dagens glädjeämne (vi vet ju alla vad som menas, så jag går helt enkelt rakt på): Den Öde Stranden - John Holm

För övrigt har jag funderat lite mer på mitt hallspegelsproblem (den uppmärksamme läsaren vet vad jag talar om utan att behöva bläddra ner till föregående inlägg). Jag har kommit fram till att sömn skulle göra mig gott, så idag blir det sämngen tidigt. Har jag tur hinner jag titta på min lavalampa innan klockan blir för mycket.

2010-01-20 18:14 Jag är älskvärd

Idag gick jag oavbrutet i cirklar i 30 minuter. Det hela ägde rum i badrummet, där jag egentlligen bara skulle varit för mig själv en stund, men dessa planer urartade totalt som du säkert förstår. Jag tycker om den här sortens träning eftersom den är allsidig och tränar de flesta av mina fyra sinnen. När jag var klar med cirkelträningen hände något oväntat. Jag hade otroligt svårt att falla in i min roll som västhäxan när jag stod framför hallspegeln. Detta gjorde mig nervös och jag förstår inte riktigt vad som är fel. Kan det vara för lite sömn som är orsaken? Kommentera gärna din åsikt om det här, Lars. Eller inte. Gör det helst inte. Det är nog bäst för alla om du kniper käft och tar dig för något vettigt. Nej, förlåt Lars. Jag menade förstås inte att göra dig upprörd, men det är sådant som bara sker utan att det är min mening. Händelser och uttalanden som helt enkelt inte går att undvika. När man är såpass mycket bättre än alla andra som jag är så är det ganska svårt, ja näst intill omöjligt, att ta hänsyn till andra individers känslor och behov. Jag hoppas att du uppskattar och trivs i min atmosfär. Jag känner mig nöjd.

2010-01-19 21:32 Jag är fantastisk

Hej Lars! Det tär på krafterna att rå om sig själv. Jag är trött. Mycket trött. Men också oerhört nöjd. Nöjd som en bomullskudde.

Men nu är det slut på din eviga väntan, Larsa!

Dagens läte: Gummiboll (artisten känner väl alla till).

Godnatt och ajöken.


2010-01-19 18:00 Konsten att unna sig (och andra nöjdhetsfaktorer)

Tjosan Lars! Igår kanske du märkte en tendens till deppighet och missnöjdhet här på bloggen. Om du inte gjorde det är du lite dum, men mer om det någon annan dag. Dessa spår av ickenöjdhet är hur som helst som bortblåsta och dagen till ära har jag utsett ett riktigt kap till dagens läte. Jag förstår att spänningen är olidlig, men håll ut käre Larsa. Tro mig, det kommer att löna sig. Idag har jag unnat mig en ledig dag. Jag har rått om mig själv och tagit det lugnt hela dagen lång. Det var jag verkligen värd, så duktig som jag har varit på senaste tiden. Nu har jag dock tagit en paus från mig själv ett tag. Jag har i en kvart suttit och funderat. Jag kom fram till många saker. En av dem är att jag tycker oerhört mycket om mig själv. En annan är att jag blir glad av att titta i min spegel. Efter denna ansträngande hjärngympa tänkte jag varva ner inför kvällen och bara gotta mig i min självgodhet ett par timmar. Jag känner mig nöjd.En tiger


2010-01-18 20:09 Oslagbar

Nu sitter jag här och känner mig inte lika nöjd som innan. Smaken av blomjord släppte ganska fort, men aromen av äldre herre var svårare att bli av med. Jag känner fortfarande en besk smak i gommen. Detta gör mig missnöjd. Ja, Larsa det är sant. Jag är missnöjd. Jag vet inte om det finns något som kan göra mig nöjd igen. Men jag kanske skulle prova att låsa in mig i badrummet och bara vara.

Nu är jag nöjd. När jag varit i badrummet i 13, 7 minuter slängde jag en blick på handfatet, och gissa vad? Där simmade Indigo fridfullt omkring! Det gjorde mig nöjd. Nu är Indigo tillbaka, och jag slipper att bara ha Hjalmar att umgås med. De två tillsammans är en sådan trevlig kombination.

Jag gav Indigo och Hjalmar varsin klick jordgubbsmousse för att se hur de reagerade. Det första jag såg var hur Hjalmar simmade i en åtta, vilket jag är säker på betyder " Horribel smak av äldre herre". Indigo smakade inte ens, utan gav upp efter ett doftprov och simmade därifrån med äcklade simtag. Detta för mig och de tu simmande ännu närmare varandra. Jag känner mig nöjd.

                

                           Kapten Lunnegård
2010-01-18 19:39 Suck

Tack för den fina kommentaren Knutte! Nu känner jag mig lite gladare, och faktiskt en aning nöjdare. Jag känner mig nästan redo att redogöra för min dag, vilken har varit extraordinärt hemsk. Vad är nu detta? Kanske du tänker för dig själv, Lars. Sluta i så fall tänk så för guds skull, du framstår bara som efterkommen och socialt handikappad. Och vi vet ju både du och jag att inga sådana läsare är välkomna till min blogg. Men nu ska jag sluta hysa agg och i stället berätta om mina hemska upplevelser. Du kan få läsa om dem i listformat:

1. Vattenpölen är borta. När jag tittade ut genom fönstret så fanns där bara en äcklig isfläck.
2. Någon tyckte att jag skulle skärpa mig. Jag tyckte att den tyckande kunde fara dit pepparn växer.
3. Indigo har rymt. Jag och Hjalmar klarar inte tvåsamheten särskilt bra.
4. Jag åt jordgubbsmousse till lunch. Det smakade blomjord och äldre herre.

Så. Nu har du hela situationen klar för dig. Eftersom inget mer behöver sägas så avrundar jag här. Dagens läte blir: Jag skiter - Magnus Uggla

2010-01-18 18:00 hej alla hund!

Idag är ingen bra dag, jag är inte nöjd. Pigga upp mig, kanske med en kommentar?


2010-01-17 14:02 Min dag

Hej igen, Lars! Idag ska jag ju som sagt ta hand om mig själv, och fundera över vad som gör mig nöjd och glad. Jag började därför med att äta en stadig frukost, den bestod av överblivna chips, chokladbitar och vinbär, denna måltid gjorde mig stolt och nöjd. Nu, bara för en liten stund sedan har jag avslutat ett av mina större projekt för dagen. Jag har klippt ut alla stora T:n ur tidningar som jag sparat och klistrat dem på ett stort ljusblått papper. Kollaget slog jag sedan in i ett inslagningspapper (grönt med vita blommor). Denna gåva ska jag ge till mig själv ikväll, då kommer jag att bli glad. Då blir min dag fulländad.

Dagens läte: you are stuck in my heart- C21


2010-01-17 13:56 SjälvgodNu ska jag se Narnia


2010-01-17 13:18 Guldkant på vardagen

Hej Larsa!

Idag är jag nöjd. Jag känner mig lite smått egoistisk. Jag vill bara rå om mig själv och fundera över mig och det heliga jaget. Jag tänkte att jag skulle ägna mig åt sådant som jag är bra på idag. Eftersom jag är bra på så mycket kan det ta en stund, så det är bäst att jag sätter igång snart. Jag tänkte börja med att göra ett potpurri av avklippta plastpåse-handtag. Men först kommer en lista över trevliga tv-program.

1. Mitt I Naturen
2. Generation Fett
3. Vem Vet Mest?
4. Teatersupén
5. Agenda
6. Stjärnorna På Slottet
7. Den Stora Resan
8. Expedition Vildmark
9. Hjärnkontoret
10.Öringfiske Jorden Runt

2010-01-16 16:56 Trasero

Chokladmoussen satt fint, och nu har jag nästan glömt den obefintliga oljan. En annan sak jag har glömt är vad  ordet ovan betyder. Jag fann en lapp under Hjalmar och Indigos bunke med detta fantastiska ord på. Jag tror att det är ett hemligt meddelande. Glömska gör mig nöjd.

Dagen till ära hade jag tänkt att begrunda resultatet i Lets Dance på djupet. Det är en utav de sysselsättningar jag gillar mest, eftersom man känner sig så betydelsefull när man sitter och funderar. Jag drar på smilbanden bara av tanken.

Imorgon är det god tid för en lista, om jag får säga det själv. Men först ska jag sova en natt (om det går vägen utan den fabulösa oljan, vill säga). Ibland beundras jag av min uppfinningsrikedom. 

Nöjd.

 En lanterna
    En lanterna


2010-01-16 13:45 Nöjd

Välkommen hit än en gång, Lars! För en stund sedan kom jag hem. Jag fick inte tag på oljan som jag ville ha. Det gjorde mig lite besviken, men nu är jag glad och nöjd igen. Jag tittade nämligen på reprisen av Let's Dance innan, och jag kände mig trygg i att redan i förväg veta vad som skulle hända. Snart ska jag äta lunch (jag tror att det blir chokladmousse idag) men först ska jag utse dagens läte. Idag blir det (såklart): Aldrig ska jag sluta älska dig - Jonas GardellPeter Harrysson


2010-01-16 09:41 Morgon...

Godmorgon Lars! Denna natten har varit den konstigaste i mitt liv. Jag har inte kunnat sova en blund på 14 timmar. Det kanske är så att jag har sovit för mycket under nätterna på sista tiden, eller, kan det vara så? Jag kanske rakt av har fått sömnsjukan, det är väl den när man aldrig kan sova? Aaa, detta blir att reda ut.

Sedan klockan fyra har jag varit uppe och försökt trotsa sömnlösheten. Jag har hängt upp en drömfångare, klistrat upp stjärnor i taket, flyttat Indigo och Hjalmars bunke och satt på avslappnande musik. Detta kommer kanske hjälpa mig under nästa natt, vi får se...

Idag kanske jag får ändra lite på mina planer, jag måste ner till stan och leta upp en olja som man stryker i pannan, oljan ska inviga lungn i mitt inre jag. Hoppas att jag hittar den.

Nej, nu ska jag äta frukost, till dagens ära blir det nog hallonbåtar... Jag känner mig nöjd och något livrädd.


Tack så länge, jag kommer troligen höra av mig senare angående min sömnlöshet...

 


2010-01-14 19:50 Mocambique

Nu börjar jag så smått samla mig efter dagens strapatser. Det tär på krafterna att sortera färgpennor. Jag har som sagt ägnat eftermiddagen åt att rå om mig själv (och allt vad det innebär), men jag fick göra en oväntad paus för några minuter sedan. Jag höll som bäst på med att rista in kentaurer i mina tånaglar när jag hörde ett kaotiskt ljud. Det var ett ljud som inte gjorde mig harmonisk för ett öre, och jag kände mig uppriven över att behöva avbryta min lugna stund. Hur som helst upptäckte jag snart att det var Indigo och Hjalmar som väsnades. De såg inte ut att trivas i sin bunke, så jag lät dem promenera en stund på fönsterbrädan. Även fiskar kan ju behöva lite frisk luft då och då.

Nu simmar Indigo och Hjalmar fridfullt i sin bunke igen, och jag tänkte fortsätta med min kur. Det är viktigt att rå om sig själv ibland, att tänka på saker som gör en nöjd.

Ojoj, klockan tickar iväg. Inte konstigt att jag känner mig pömsig. Det ska bli intressant och rogivande med dokumentären.

Dagens läte (en acceptabel sång som livar upp): Miss Decibel - Kikki Danielsson och Wisex


2010-01-15 18:47 Stressad

Nu är jag här, Lars. Jag har inte hunnit blogga någontong idag, eftersom jag har haft ännu en hektisk tolvtimmarsperiod. Morgonen började som sagt med att jag sorterade mina färpennor efter luktordning. Det var extra komplicerat just idag. Jag bestämde mig nämligen för att inte bara sortera en sats pennor, utan alla 14 färgskalor i ett svep. Detta var som du förstår en mycket krävande syssla och tog som väntat större delen av förmiddagen. Efter lunchen (idag blev det chokladmousse!) kände jag mig trött. Jag tyckte det verkade lämpligt att rå om mig själv lite. Så det är alltså vad jag har gjort nu på eftermiddagen. Jag planerar att också fortsätta med det under större delen av kvällen. Jag känner mig nöjd. Eventuellt gör jag ett avbrott för att titta på "Hjälp, jag kan inte sluta fisa". Det är en sevärd dokumentär som jag spelade in i somras. Jag rekommenderar den varmt. Självklart kommer dagens läte att dyka upp så småningom.


2010-01-14 20:20 Mitt harmoniska jag

Hej Larsa!

Nu undrar du förmodligen hur min kväll blev. Den blev precis som jag tänkt, och jag känner mig nöjdare än jag gjort på flera minuter. Jag känner mig nöjd med min nöjdhet.

Generation Fett var ovanligt bra idag. Jag har alltid haft en förkärlek till aborrar, och idag handlade halva programmet om dessa varelser. Det var också väldigt spännande när programmets ledare spanade på hökar. Dessutom fick man se tre gamar. De verkar vara trevliga. Men jag föredrar ändå Indigo och Hjalmar. När jag såg delen med aborrarna drog jag på smilbanden. Generation fett är verkligen kopiöst duktiga på att imitera Mitt I Naturen. Det gör mig nöjd. 

 Imorgon hade jag tänkt att jag skulle fortsätta med mina färgpennor. Nu när dem är vässade och klara tänkte jag att jag kunde skämma bort de små liven lite och sortera dem i luktordning. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att slå mitt förra rekord. Då sorterade jag pennorna på 3h och 27 minuter. Jag är väldigt bra på att sortera färgpennor i luktordning, så jag kommer garanterat att slå mitt rekord. Men om jag inte gör det blir det en överraskning, och överraskningar är alltid trevligt. Av sådana blir man nöjd.

Jag sväller snart över av nöjdhet. Eller, stryk det sista. En människa kan aldrig få en överdos av nöjdhet. Det är smått omöjligt.

Gokväll.


2010-01-14 18:47 Dagens läte.

Dagens läte: having a good time- Queen

Denna låten får mig att känna mig nöjd.

2010-01-14 17:57 Jag.

Nu har jag planerat inför kvällen. Jag har gjort en lista som jag tänker följa strängt. Här kommer listan:
1. Äta ostbågar direkt ur påsen
2. Ta ett varmt bad
3. Klippa tånaglarna (längtar)
4. Kolla på "Generation Fett" (inspelat)
5. Bara ligga och mysa i sägen

Detta kommer jag att må riktigt bra av, ett tips till dig, Lars, ta alltid hand om dig själv. Unna dig en stund av bara underbarheter, det är du värd.

ps. Idag hittade jag en gurkstav i min säng, jag undrar hur den kom dit? ds.


2010-01-14 16:05 Välbehållen

Idag är ännu en bra och lyckad dag. Hitills har jag hunnit med många spännande och roliga saker, som jag nu kommer att delge dig. Jag började dagen med att vässa mina nyaste färgpennor. Det var lärorikt och utvecklande. Det tog cirka en timme att vässa hela satsen. Jag är nöjd med min prioritering, eftersom jag nu har kvar mitt andra alternativ att se fram emot. När jag var klar med vässningen tog jag det bara lugnt ett tag. När jag kände mig tillräckligt utvilad åt jag lunch. Idag blev det chokladmousse. Jag känner mig nöjd. Mätt och glad satte jag sedan av mot tvättstugan. Där stod jag en stund och tittade ut genom fönstret. Det hade bildats en ny vattenpöl under natten. Den var blank. När jag var klar med mina sysslor satte jag mig här för att avlägga rapport. Som du förstår har det varit en krävande dag med flera intressanta händelser. Nu ska jag planera inför kvällen. Tänkte gå och lägga mig tidigt.
En hatt


2010-01-13 19:17 Slutligen

Då var det dags, du tålmodige läsare. Dagens läte blir: Sommarnatt - Snowstorm
Det här är en låt som betyder mycket för mig. Den har hjälpt mig igenom många svåra perioder i mitt liv och har fått mig att ändra uppfattning om ett flertal saker. Den gör mig nöjd och glad.


2010-01-13 18:01 För lata stunder

Hej Lars, det är jag igen. Jag tänkte bara tipsa om en raffig webbplats: http://seniornet.se/

För dig som väntar på dagens läte kan jag meddela att det blir en senare fråga. Var inte orolig, din trofasthet kommer att löna sig.


2010-01-13 17:56 Skraj

Hej Lars. Idag är det onsdagen den 13:de. Det gör mig lite smått skraj.

Idag har jag försökt att spela trumpet. Det gick ganska bra. Förutom det har jag pillat på min sårskorpa, hällt badskum i avloppet, studerat Hjalmar och Indigo samt sopat min säng med en kvast. På det hela taget har det varit en bra dag. Snart ska jag äta middag. Det blir väl chokladmousse igen. Imorgon ska jag nog se en deckare på tvåan. Det beror helt och hållet på om de visar någon, tyvärr. Innan kände jag mig nöjd. Det gör jag fotrfarande.
En duva


2010-01-12 19:56 Förvirring

Larsa.
Nu är jag så trött att jag ser kiwi-ätande kentaurer på fönsterbläcket. Eller vänta, det är nog de jag målade med nyvässade färgpennor förrförra torsdagen.

Påtal om färgpennor så hände något otroligt idag. I vanliga fall brukar jag aldrig klara av att hålla mig vaken genom hela Vem Vet Mest?, men idag var det så spännande att jag lyckades hålla mina ben på golvet genom hela programmet. Jag känner mig nöjd.

Men det är något som gör mig smått förkrossad och orolig. Vem Vet Mest? lämnar inte bara efter sig nöjda känslor. Reidar Carlsson. Jag tror att det säger allt. Jag trodde på dig programmet igenom, och jag är säker på att du skulle klarat av att svara på vad sångarprinsen Gustavs slott i Askersund heter, men så kom den lömske Seppo och tog hem hela kalaset. Men man ska ju som sagt inte gråta över flydda tider, och nu ska jag planera min morgondag innan jag somnar. Jag tror att jag ska sortera mina luktsuddgummin under morgondagen (fast inte det opålitliga som väckte mig ur min sömn, jag har inte riktigt släppt dess svek). Sortering av luktsuddgummin gör mig harmonisk och trygg. Jag känner mig nöjd.2010-01-12 17:03 Ett avbrott i spelandet

Tänkte utse dagens läte. Det blir självklart: Jag vill ha en egen måne - Ted Gärdestad
Underbar


2010-01-12 16:45 Trött

Idag har jag inget speciellt att berätta. Jag satt mest. När någon sa att jag hade suttit tillräckligt så la jag mig ner. Det var intressant. Jag kände mig nöjd. Ikväll ska jag titta på Vem vet mest. Det går ganska sent, men jag unnar mig en uppesittarkväll. Jag kanske bloggar om en stund. Först ska jag spela harmonica.

2010-01-11 17:50 Jag är ett med naturen

Oj, Lars, nu inser jag hur mycket jag har gjort under dagen. Ända sedan klockan tre ha allt (nästan allt) gått i ett, livet leker och just nu är det på bushumör. Ja du kan aldrig gissa hur mycket jag har hunnit med. Jag har städat hela bokhyllan med 20 böcker, lärt mig dansa jenka, hängt upp en tavla på ingen mindre än Robert Gustavsson och framför allt så har jag hunnit med att se ett helt avsnitt av "Mitt i naturen". Programmet var dock inspelat, men man slutar aldrig att inspireras utav ekorrarnas underliga liv. Jag vill inte uttala mig om hur mycket jag faktiskt gillar ekorrar, så jag avslutar här.

Dagens läte: When a man loves a woman - Percy Sledge

2010-01-11 16:21 Egoism är underskattat

Jag har en förfärlig, häpnadsväckande och underbar känsla inom mig. Jag känner mig belåten. Jag känner mog nöjd. Jag känner mig lycklig. Anledningen till denna känsla är att jag just idag, av alla dagar, har lärt mig att dansa jenka! Jag kan knappt beskriva detta ögonblick av total eufori, men som du märker så gör jag mitt bästa. Jag är helt enkelt lyrisk, glad och (som sagt) nöjd. På tal om nöjd förresten. Det är ett ord som jag nog aldrig kommer få nog av. När jag tänker efter riktigt noga så kommer jag faktiskt fram till att det aldrig kan sägas för många gånger. Det kan heller aldrig användas i fel sammanhang, eftersom det är ett adjektiv som passar in exakt överallt. Och det är inte heller bara ett adjektiv Lars, utan en känsla! En sinnesstämning! Ett levnadssätt! Ett fint sätt att uttrycka sin värdighet på! Fler människor borde leva i nöjdhetens tecken, det är vad jag vill säga till dig, du belåtne läsare.

Men oj, som jag låter känslorna driva iväg med mig. Det här är inte likt mig. Jag borde kanske lära mig mer av Hjalmar och Indigo. De är faktiskt, tro det eller ej, huvudpersonerna i detta inlägg. Då förstår du kanske hur mycket dessa två individer betyder för mig, när jag till och med låter någon annan få ta plats och synas. Jenka, ja! Det var det jag hade tänkt tala om idag. Anledningen till att Hjalmar och Indigo har stigit i aktning hos mig är för att de är helt underbara! De har visat mig min nya väg i livet! Med andra ord: De har lärt mig att dansa jenka. Detta gjorde de helt frivilligt. Jag bad dem göra det, rätt och slätt. Jag nämnde innan att de var några dansanta figurer, men ingenting har fått mig att känna mig mer harmonisk än det här. Tacka och prisa skogsägarna i norra Småland! Jag känner mig nöjd.2010-01-10 17:41 Förklaringens minut har kommit till slut

Käre Lars!
Jag vet att du är grabben hela dan, och att du sitter som på nålar och bara väntar på att ett nytt inlägg från mig ska komma. Därför är jag också medveten om att du läst mitt förra inlägg, och att du nu undrar över mitt obefintliga tvivel över val av låt. Men jag ska inte hålla dig på sträckbänken länge till.

Idag vaknade jag i vanlig ordning och satte på Hej Det Är Nic..Klick på min bandspelare. Jag tittade till Hjalmar och Indigo för att se om de hade det mer än förträffligt i bunken (som förövrigt fortfarande luktar hjorthornssalt efter förra gången jag bakade, men jag tror att de gillar det starkt). Efter att jag inspekterat deras levnadssätt i ca 14 sekunder såg jag hur de sakta började simma i åttor kring varandra, i takt till musiken! Som ni säkert förstår så kan mina fiskar alltså dansa. De hittar på nya steg hela tiden, och jag tänkte ägna dagen åt att vara ögonvittne till detta fantastiska skådespel. Dansande fiskar gör mig harmonisk och nöjd.

2010-01-10 17:26 Koriander

Larsa, jag har en sak att berätta som kan göra dig  okontrollerbar, rädd och förutsägbar, men samtidigt tror jag att du kommer att bli väldigt fascinerad. Det är något stort jag har att berätta, och jag måste säga att jag är nöjd med min upptäckt. Vad det är vet du inte än, men tids nog kommer du att bli varse om vad det hela går ut på. Jag råder dig att slappna av med lite fingerövningar. Trots att jag litar på att du klarar det mesta själv, så vill jag bara göra dig uppmärksam på att inte andas in mer än tre gånger innan du andas ut igen. Orsaken till denna förmaning är att jag en gång gjorde detta misstag och fick ofrivilligt min favorit-tidning om fiskesport och alla dess finesser i munnen. Den tidningen blir sig aldrig lik igen.

Dagens läte blir otvivelaktigt Hej Det Är Nic...Klick med Nic och hans familj. 


2010-01-09 16:09 Besvikelse

Det ser ut att bli en vanlig dag trots allt. Ingen hysterisk könsbytesskandal så långt ögat ser. Hjalmar är en han. Nåja, spänning i vardagen är överskattat, det har jag alltid sagt. Speciellt till de andra. De säger alltid att jag måste skärpa mig. Jag förstår inte vad de menar. Jag trivs och känner mig nöjd som det är. Ja, jag känner mig inte bara nöjd, jag är så otroligt belåten att jag råflinar bara av att tänka på hur bra jag har det, hur duktig jag är och hur många läsare min blogg har. En stor del i denna nöjdhet har även Lars åstadkommit, såklart. Du vet att du är speciell för mig.


2010-01-09 16:02 Rädsla

Jag känner mig rädd. Hjalmar har en del feminina drag. Han kan vara en hon. Än är jag inte säker. Jag återkommer till ämnet.

Till dagens läte utser jag Show Me Heaven - Lili & Sussie.

2010-01-09 16:58 Eufori

Jag har köpt husdjur. Hjalmar och Indigo har äntligen hittat hem. De simmar runt i en bunke i väntan på att jag ska köpa ett akvarium och släppa ner dem i det. Jag känner mig lycklig. Jag känner mig nöjd.

Vänner


2010-01-08 17:52 Sol, vind och vatten

Larsa!

Jag måste få skriva av mig. Jag känner mig frustrerad och kränkt till max! Jag satt och sov i godan ro och drömde mig in i kentaurernas värld när plötsligt ett utav de luktsuddgummin som du ska få (om du löser min kluriga rebus, vill säga) föll ner från sin piedestal! Jag vaknade självklart och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill få suddgummit att förstå att man inte bara faller ner sådär hux flux, men samtidigt vill jag inte såra dess stolthet. Jag känner mig splittrad och inte alls nöjd.

Jag tror det är bäst att jag varvar ner med lite omställning av klockan. Jag satt en dag i november (jag tror att det var en torsdag) och ställde om klockan för att se i vilken tidszon jag kände mig mest harmonisk. I slutet stod det mellan Sudan och Förenade Arabemiraten. Du, Lars,  vet ju vem segraren blev, men orsaken tänker jag inte tala om. Lite spänning och nagelbitning måste du ju tåla. (Fast jag rekommenderar inte bitning av naglar, eftersom de då blir så korta att hela finessen med att klippa dem försvinner).

        
                                                             Boven i dramat
                                                           


2010-01-08 16:36 Förresten...

Jag har ju tänkt börja med en ny trend, som den uppmärksamme läsaren säkert vet. Jag tänker inte på någon särskild läsare nu, utan menar helt enkelt den som är mest uppmärksam här (du vet vem du är, Lars). Du kanske väntar dig att jag ska berätta om den nya trenden? Nåja, tids nog, svarar jag då belåtet. Först en kort resumé för den icke lika uppmärksamma läsaren.

Citat ur 2010-01-07 20:23 Ingen mår så bra som jag:

"Jag har äran att berätta att jag ska starta en ny trend. Det kommer att bli tjeckt. Det kommer att bli fascinerande. Men viktigast av allt: det kommer att bli raffigt. Jag känner mig svinigt nöjd."

Nu så. Nu kommer det till kritan. Jag ska starta en trend. En trend som gör mig svinigt nöjd. Vad skulle det kunna vara förutom återkommande referat från DM i äggskalning där domaren heter Marja? Kanske du undrar. Men den undringen får dig att framstå som dum, käre Larsa, så undra aldrig något sådant igen.

Nu känner jag att tiden är mogen. Jag berättar. Jag talar ut. Jag blottar mitt innersta väsen. Jag sprider nöjdheten land och rike runt.

Saken är den att: Jag ska börja särkilja en låt, visa, trudelutt, sång (eller helt enkelt en melodi) om dagen, och utse densamme till DAGENS LÄTE! Låter det inte spännande, säg?!

Äsch. Jag går och lägger mig. Det kommer bli skönt att äntligen få vila ut. Efter ett sådant här avslöjande kan man inte vara annat än utmattad, det förstår väl till och med du.

PS. Den uppmärksamme läsaren (Lars) kanske även lade märke till min annorlunda stavning av ordet tjeckt? Om du kan komma underfund med vilket land denna stavning härstammar från så får du ett luktsudd. (De är bra att ha om man vill slippa ifrån slöjdlektioner. Man ställer sig bara och luktar ihärdigt på det tills läraren ber en att gå ut och lukta färdigt i korridoren) DS.

PS 2. Dagens läte hittar du här. DS 2.


2010-01-08 16:00 Bra

Nu har jag spelat harmonica. Det gick bra. Jag känner mig nöjd. Imorgon ska jag till djuraffären och köpa två guldfiskar. Jag ska döpa dem till Hjalmar och Indigo. Det kommer att bli veckans höjdpunkt, men mer om det senare. Idad ska jag gå och lägga mig tidigt. Det ska bli skönt (längtar).


2010-01-08 14:20 Jag känner mig nöjd

Det är allt du behöver veta. Jag skriver det en gång till. Mest för att understryka. Jag känner mig nöjd.

Har hört att det är premiär för en ny film ikväll. Jag ska inte se den. Beslutet gör mig nöjd.

Idag har jag ritat en kentaur. Senare ska jag spela harmonica, det har jag ju lovat mig.


Jag kallar honom Tompa.


2010-01-08 12:29 Igen...

Vill bara säga ännu en gång hur stolt och paradglad jag är över att ha Lars (Larsa) vid min sida. Jag känner mig nöjd. 

2010-01-08 12:16 Hej bloggen!

Kära Lars, vi har nu varit tillsammans i tre dagar. Jag känner enorm glädje varje gång jag får yttra mig öppet om mina vardagliga problem och interssanta händelser som drabbar och påverkar mig och mitt liv. Det är en ära att få dela vardagen med dig Lars, Du får mig alltid på bra humör, Du gör mig nöjd och glad, Du får mig att känna mig som en i mängden och framför allt- Du gör mig till människa. Jag kan inte tacka dig nog.

Här kommer en förändring som Lars har gjort i mitt liv:
1. Det finns alltid någon/något att vända sig till, jag får alltid känna mig uppskattad att älskad. Tack för det Lars (Larsa).

Till dagens ära tillängnar jag Lars (Larsa) låten Det Finns Inget Finare Än Kärleken- Tomas Ledin
 
Tack Lars för din eviga kärlek. Du är obeskrivlig.


2010-01-07 20:23 Ingen mår så bra som jag

Jag lyssnar på Fronda, som du nog förstår tack vare rubriken. Då undrar du kanske varför jag lyssnar på en halvtaskig slagdänga. Jag har ju faktiskt tillgång till musik av betydligt högre kvalitet (lyssna här). Jo, det ska jag berätta för dig, Lars. Jag gör något som får mig att känna mig ypperligt harmonisk, ja nästan neutral. Jag går igenom en hel melodifestival med hjälp av Youtube. Just ikväll har jag valt att dissikera, alltså titta lite närmare på, schlageråret 2008. Jag måste säga att det höll ovanligt låg klass. Dock slår Nordman alla övriga med grislängder (kallas även bacon). Det hände tydligen bakom scen. Ingen vågade visa det i tv.

Nåja, nog om schlager nu! Jag har äran att berätta att jag ska starta en ny trend. Det kommer att bli tjeckt. Det kommer att bli fascinerande. Men viktigast av allt: det kommer att bli raffigt. Jag känner mig svinigt nöjd. Mer om detta i nästa inlägg.

Kommentera gärna dina tankar om den här händelseutvecklingen. Eller inte. Gör det helst inte. Det är nog bäst om du håller käft.


2010-01-07 19:30 Tittar på Expedition Vildmark

Larsa, här kommer ett inlägg riktat speciellt till dig.

Idag klippte jag mina naglar. Det var spännande och jag känner mig nöjd. Jag tror det var 586:e gången jag avlägsnade de döda cellerna. Det gäller att vara noggrann, och varje klipp är unikt. Jag funderade ett tag på att även ta itu med tånaglarna, men bestämde mig sedan för att spara det till en annan dag. Den dagen blir en glädjefylld dag.Den här hittade jag under min byrå. Jag känner mig nöjd och harmonisk med mitt fynd.


2010-01-06 18:57Liten...Mindre...Minst...

Hej Lars (Larsa)!

Nu ska jag berätta om min dag i listformat:

1. Vaknade
2. Såg en fågel
3. Skrev ett inlägg
4. Försökte fånga fågeln

Jag har inte klippt naglarna. Jag ska klippa dem nu. Jag känner mig nöjd.


2010-01-06 12:47Godmorgon Lars

Eller för all del, godmorgon Larsa. Jag har avlagt ett löfte till mig. Jag ska lära mig att spela harmonica. Jag tror att det får mig att känna mig glad.

Det sitter en fågel på mitt fönsterbläck. Jag tror att det är en duva. Fågeln är vit och svart. Jag känner mig nöjd.

Idag ska jag klippa naglarna. Jag känner mig förväntansfull.

Igår upptäckte jag en sak som gjorde mig smått skärrad. Någon/något har stulit min Star Wars-pennvässare. Det gjorde mig smått skärrad.
Jag vill känna mig neutral.


2010-01-05 21:40 Jag lyssnar på The Clash

Jag känner mig nöjd. Godnatt.

2010-01-05 21:54 Mitt andra inlägg...

... ja vart tog det vägen? Jag kan bara hitta mitt vänstra. Och jag som har hålfotsproblem! Jag får väl sova utan skor idag. Jaja, man kan ju inte känna sig nöjd varje dag. Eller kan man? En lista kanske piggar upp. Mina favoritlåtar, alltså de låtar jag föredrar framför andra:

1. Ooa Hela Natten - Attack (notera mitt domännamn)
2. Evighet - Carola
3. Let Your Spirit Fly - Jan Johansen & Pernilla Wahlgren
4. Vi Drar Till Fjällen - Markoolio (passar bra nu i vintertider)
5. Big Girls - Mika
6. You Can't Hurry Love - Phil Collins
7. Promenad Genom Stan - Per Gessle
8. I Will Survive - Gloria Gaynor
9. Jag Vill Vara Din Margareta - Sten & Stanley
10. Love Bites - Metallica

Kommer snart tillbaka. Nu är jag tillbaka. Åt en vindruva. Jag känner mig nöjd.

Mitt inlägg söker sin partner... Ring om du hittar det!

Mitt inlägg söker sin partner... Slå en signal om du hittar det!


2010-01-05 21:19 Välkommen Lars!

Välkommen käre läsare. Du heter antagligen Lars. Om inte, så är du inte välkommen. Larsa = ett annat acceptabelt tilltalsnamn.

I denna blogg kommer jag mest att ägna mig åt det heliga jaget. Det vill säga mig och mina påhitt i vardagen. Jag är en sådan som helst håller min ålder hemlig, eftersom jag brukar tänka på mig själv som en karaktär i Narnia. Jag står för mig och mina jag, och det borde ni också göra, för jag är hemskt bra. Här är en liten lista på sådant som jag gillar och tycker om, alltså sådant som jag tycker är roligt och anser är kul:

1. Klippa naglarna (är dock rädd för nageltrång)
2. Gestalta västhäxan (hon i trollkarlen från Oz) framför mig själv och hallspegeln
3. Klippa av plasthandtagen på plastpåsar
4. Stänga in mig i badrummet och bara vara
5. Sätta tuggummin bakom öronen
6. Hitta stelnade tuggummin bakom öronen efter att ha glömt hur de kom dit (händer förvånansvärt ofta)
7. Vässa färgpennor (härligt med förändring)
8. Ställa om klockan (för att se hur det är att leva i Sudan)
9. Rita kentaurer
10. Rå om mig själv (med allt vad det innebär)

Fler listor kommer förhoppningsvis i nästa inlägg. Jag känner mig nöjd.

RSS 2.0