2010-10-16 10:04 Örjans vall

Morsning!

Den här veckan har jag varit lite avvisande mot dig, Lars. Det beror mest på att du är så ful. HAHA! Istället har jag ägnat mig åt att beskåda min egen skönhet, som är så oslagbar och förbluffande att jag bara vill trycka ner ett tjog ägg i strupen och gala "UGANDA!".

Idag hade jag tänkt strö råsocker över borgmästarens potatisland och räkna milstolpar. Allt på egen hand! Jag är verkligen självständig och förnuftig in i benmärgen.

Glad Påsk!

2010-10-09 17:55 Muskulöse Manfred

Frånvarande Frippe fiskar fläckiga flaskhalsar. Kroppkakorna kramar knastrigt och knasigt. Alla andra avundas attackbebis.

Hej hej Lars!
Gillar du min nya dikt? Själv tycker jag att den är riktigt fräsig, speciellt det där med Frippe sitter jag och myser åt. Idag har jag badat mina slitna lemmar i saften från kanderad ananas och klivit i kors samridigt som jag nynnade på klaustrofobiska bitar av Jan Malmsjö. En mycket givande dag.Fin!


2010-07-10 Min absoluta favorit julsång! varsågoda och njut...

Jag är en upptagen person, med takt och ton, hotfull och balanserad, jag är tyst och stel och det ska mycket till innan jag blir exponerad. Jag har en last som håller mig fast i en kos ena spene, när programmet är slut och klockan ringer ut och tomtarna steker en egen.

Jag vill ha mer jul, ge mig, mer jul, jag vill ha mer jul, ge mig, mer jul, trettio katter som morrar, glitter så långt jag ser, kakor som ligger i högar, jag vill ha meeeer!

En sol går upp, liten som en tupp, tindrar och kontrollerar. En moln bygg upp på att bara visa upp en sida som ingen respekterar. Jag tar mig an liten som en man, galen i allt som spelar, när året är slut och ingen hittar ut, då vet jag att jag menar...

Mer jul ge mig mer jul, jag vill ha mer jul, ge mig, mer jul, tomtar som viskar och spejar, tippar lätt på tå. Ingerfäran som kokar på en tablååååå!

2010-10-04 08:10 Klirr i kassan, Brasse!

Hej Larsa, min vän!
Idag hade jag tänkt ta mig an ett nytt projekt. Jag tänker nämligen sticka en kroppsstrumpa i medelformat, självklart i mintgrönt. Det kan bli riktigt roligt! Om jag känner mig själv rätt så kommer det blir redigt jätteskoj. Sedan kan jag ha den när jag spelar boule varje torsdag.
 HOHO på ett tag!

RSS 2.0