Utan vind ingen vägglist!

Idag är jag nedstämd och litterär. Anledningen till detta är att Faderskap gett sig av, utan att säga så mycket som "Tja tja, attackbebis, tack för att du är så klipsk och vacker!". Inte ens det kunde skrället klämma ur sig innan vederbörande flög sin kos. Jävla kanalje.

Men nu till roligare nyheter:
Grannen som jag häromdagen så "olyckligt" råkade ta av daga sköljdes bort av det bastanta ösregnet inatt! Så nu slipper jag se den lilla högen längre. Fast lite trist är det allt, jag började trivas med doften som spred sig från andra sidan gatan och letade sig in under dörren och in i mina näsborrar. Fick gå runt och sniffa på min mosters gamla skurmopp för att kompensera lukten.

Förresten hittade jag en jättesöt bild idag. Det är en mops i gul regnkappa!

Näver i kalopsgrytan!

Idag vill jag se ut så här

Lärka

Idag har jag något storslaget att förtälla, Lars. Det är nämligen så att jag igår började på ett nytt projekt. Jag ska, enbart med hjälp av såstäckta trädstammar, bygga ett kylskåp där jag kan förvara Faderskap. Tror det kommer bli storslaget!
Dock inträffade en liten fadäs när jag skulle frakta den bechamelssåsindränkta björkstammen till mitt krypin. Min idiotjävel till granne struttade förbi i sina fula manchesterbrallor och slängde och svängde med sina örsnibbar. Bechamelsåsen var slipprig och trädstammen slant ur handen och träffade grannjäveln rakt i skallen! Det blev lite jobbigt med allt blod, men nu slipper jag i alla fall se hans fula tryne och de äckliga örsnibbarna mer.

Tjoho och morgondagg!

Vinranka i tegelomgiven ladugård


Filantropernas anrop

Godmorgon Lars, din massakrerade åsnestestikel!
Jag vaknade nyss av att den karismatiska grodan jag förvarar i grytskåpet gol 13 gånger. Det var en ljuv tröst i den så annars mörka verklighet jag lever i. Skämt åsido, vi vet ju alla att mitt liv är fulländat och felfritt! Bevis: inatt sov jag med en gammal öltunna över buken, och det var så rogivande att jag höll på att slå hälarna i taket och hojta "LÄNGE LEVE RAGNHILD!" Nu gjorde jag inte det, utan istället satte jag mig med Faderskap i knät och skrev en hjärtskärande vacker dikt. Njut:
Rönnbäret kliar sig pillemariskt på hälsenan
Sällan har jag skådat en vargtass i en sekretär
Siv fyller vasken med diverse sybehör
Latex smakar kalk

Fickpluntor är gräs

Lars. Du välbevarade krabat. Jag vet inte om jag någonsin uttryckt mitt djupa förakt mot dig och allt du står för, men nu känner jag att det för alla jäklar i Sudan får vara NOG. Du är äcklig, intelligensbefriad, oattraktiv och allmänt frånstötande. Jag vill aldrig för mitt liv se dig i min åsyn och det är nog bäst för både mig och mina jag att du bara finner dig i min önskan och dör en mycket plågsam död. Jag skulle inte äcklas av ditt lik, utan tvärtom fröjdas över att det äntligen fanns ett endaste jävla glädjeämne här i världen. Må fan ta hela din avkomma och spotta på din buk.
 

tumblr_maekpfE2Pe1r3wlui.gif


Langosfyllda racerbilar

Tjena tjena fiskfena, va!
Åh Lars, du anar inte vad jag saknat dig! Igår skrubbade jag mitt struphuvud med älgavföring för att bli av med saknaden. Det funkade inte alls. Så idag tog jag nya tag och svepte in mig i en fluffig sackosäck. Sedan kröp jag ihop under badkaret och tuggade fradga och lyssnade på polisradio. Det gjorde mig lugn. Där under badkaret kom jag till en insikt; ikväll ska jag gå och köpa mig en alldeles egen liten havsgris. Den ska heta Faderskap.


Sockerlag i sandpapprad trappuppgång

Ey, hombre! (ja du, Lars)
Precis som rubriken lyder har jag idag slickat rent diverse laxbukar. Det var ett rent helvete, att slicka rent ett tjog bukar tog mig sju timmar. Men nu känner jag mig lugn i själen, och det är nästan som om det skvalpar runt en liten laglös mjölkbonde i min tunntarm. Ja, det är sant Lars! Tänk vilken härlig känsla, va!

För att fira mitt uppsluppna sinnestillstånd valde jag att skriva en dikt, med tema "Maläten". Njut, du ljuva, njut:

Den krämfärgade sillen idisslar sorgset
Kikhosta den har
Längs med rapsfältet ålar Rosmarie
Nykläckt hon är
På väggen tronar en nykokt julegris
Rödnäst den är
Kattlådan är full med sand
Pensionspengar den har

(Bilden föreställer en kateter, storlek 2,9)

RSS 2.0