God morgon alla storkar och möss! 2010-12-20 08:41

Hejsan, Larsa!

 Det var ett tag sedan sist och jag baklagar det djupt. Kommer dock inte vilja prata om vad som gjort att jag inte varit online på intranätet på ett visst antal dagar, kan bara säga att det har med juldekorationer att göra. Jaja, det är oviktigt för nu...

Som ingen vet så är jag en hejare på att fira jul, ingen gör det så bra som jag. Jag anser att dert allra viktigaste med julen är allt det materiella. De anda försöker förklara för mig att det faktiskt inte är så, men jag hävdar bestämt att julen är till för matrialitetet. Jag har därför bott nere i stan den sista månaden (detta är anledningen till mitt oanständiga bloggande). Med bott nere i stan menar jag att jag bott nere i stan. Jag vill vara först in i alla affärer varje dag. Det fattar ni väl!?! Jag måste ju se till att jag hittar rätt julklappar till mig själv och det ena med det tredje. Det är svårt att vara på topp, även för en sådan som jag då och då. Så i tält har jag bott hela December, och jaa, det har varit stundtals kallt.

Nu ska jag inte vältra mig i mig själv mer, utan jag ska snabbt och lätt byta samtals ämne. KATTUNGAR. Ag gillar verkligen inte kattungar, jag tycker inte att det är fina, roliga eller använder ett ordentligt språk. Jag blir extermt stött när¨, katter eller speciellt kattunga,r kommer fram och strycker sig på ens ben. Vem kommer fram och stycker sig på andra levande varelser?

Nu vet jag att jag kommer få en del kritik, eftersom någon kan ha sett mig i skogen, då och då. Ni kanskre hävdar att jag gör exakt samma sak mot träden...Hejsan Svejsan, Lingon i kepsen!En liten gris som jag gillar och tycker om!

ps. Jag ska klippa tånaglarna idag, jag har inte gjort det på 6 månader, det kommer att bli jättekul! ds.

Kommentarer
Postat av: Tuva

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-07-12 @ 19:50:49
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0