2010-07-20 15:04 Karin äter inte snus för jämnan!

Hej Lars!

Egentligen hade jag tänkt fortsätta med mina presentplaner - men någon jävel tvingade mig att hälsa till dig. Så:
"Hej, Lars" från nån mataffär jag inte kommer ihåg namnet på (det var inte Tempo iallafall). Dessutom tycker jag att det är otroligt trevligt av dig att (äntligen) hälsa till mig. Så många gånger som jag varit trevlig mot dig utan svar! Tur för dig att du tog dig i kragen, mitt tålamod var nämligen på upphällningen.

Förresten så står det stilla på presentfronten, jag börjar bli orolig. Ingen succépresent till Rippel så långt ögat når, jag börjar snart hyperventilera och pressa foten mot vänsterögat.

Kommentarer
Postat av: Nathalie :p

Ursäkta mig men menar du att jag typ inte finns eller vadå???? Jag och Ica bloggar ju för fan tillsammans och det står ju Jessica i överskriften när hon gör ett inlägg och jag skriver ju Nathalie? När vi bloggar tillsammans skriver vi ingenting fatta! Blir lite lessen när du menar på att jag inte gör några inlägg eller nåt???

2010-07-20 @ 20:57:07
URL: http://funki.blogg.se/
Postat av: Nathalie :p

Förresten du kan ju hälsa den där Lars från mig!

2010-07-20 @ 21:02:32
URL: http://funki.blogg.se/
Postat av: Nathalie :p

Men e du seg eller? Jag har och min bästis Jessica som kallas för Icaaah bloggar tillsammans! Varför fattar ingen det? -.- Asså jag heter Nathalie och hon heter Jessica vi e två olika personer som bloggar tillsammans fatta?!

2010-07-21 @ 10:46:06
URL: http://funki.blogg.se/
Postat av: Nathalie :p

Men asså har du nåt problem eller?? På våran header (bilden som e högst upp på¨bloggen) Så ser du ju att det är två plika personer Jessica har blondt hår Och jag har brunt hår och glasögon! Och har du något problem med hennes smeknamn? ta en titt på ditt egna - AttackBebis e du nån bäbis med humörproblem eller vaddå? Du verkar ju vara en bäbis efter som att du inte fattar att jag o Icaaah bloggar tillsammans -.-

2010-07-21 @ 11:02:31
URL: http://funki.blogg.se/
Postat av: Nathalie :p

Och vad skriver du för inlägg? Du har ju inte enns en bild på dig själv? Jag fattar inte enns om du e kille eller tjej! Och vem e Lars jag bara undrar??

2010-07-21 @ 11:04:30
URL: http://funki.blogg.se/
Postat av: funkiisarna//ica!!<3

Va f'n jag drev om min hälsning till din lilla låssas vän! ....

2010-07-21 @ 20:47:17
URL: http://funki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0