2010-06-29 Violinkål

Hallå, Lars!

Här kommer en lista på vad min dag kommer att erbjuda mig:

- fiskleverolja
- solkräm
- vatten
- okokt ris
- apelsinskal

KAN NI GISSA VAD JAG SKA GÖRA MED ALLT DETTA SMASKIGA? HA, DET TROR JAG INTE!

Jag ska röra ihop det till en härlig sommargryta, som jag sedan ska äta med ett stort smile över hela ansiktet.

Imorgon ska jag moppa alla golv, har tröttnat på att fastna i allt klibbigt!

Sommar, sommar och ha det bra!


2010-06-26 kramp

Hej, Lars!

Jag sitter här nu med en burk konserverade ärtor, tor det eller ej, men det smakar ypperligt! Gårdagen spenderade jag ensam i hemmets lungna vrå. Jag hade en lung och skön kväll. Jag hade lyxat till det lite extra med maten. Det blev klimpsoppa och råris, salladshuvud med olivolja och mango, snacka om festmåltid. Jag gick o lade mig exra tidigt eftersom det inte var något på tv, skönt att få sova ut.

Idag ska jag se alla säsonger av Unga Mödrar, kommer troligen att bli jättekul, man lär sig alltid något.  Beräknad avslutningstid för det hela är någon gång runt 19.00, ungefär 19.07 ska jag blöta ner hela köksglovet och sedan vältra mig i det blöta. Det kommer troligen att ta mig hela natten.

För att inte verka allt för ego så får ni gärna alltås berätta hur ni haft det i livet. Tack!

 

Imorgon ska jag fånga in tuppen som sprungit i trädgården i över en veckas tid nu. Det blir ro givande!Mys, mys på er!


2010-06-16 07:56 Livet är ett litet munstycke

Godmorgon Larsa!

Jag hoppas du har haft det omåttligt trevligt. Själv så har jag ägnat mig åt måleri de senaste dagarna. Jag har suttit timmar i sträck och bara målat av mitt element. Det blev riktigt bra, och elementet ser levande ut! OJOJ, va jag är begåvad.

Idag hade jag tänkt åka på utflykt med Hjalmar och Indigo. Min tanke var att ta med dem i varsin vattenflaska, bunken blir nog lite opraktiskt. Vi ska vandra till närmaste busshållplats och sätta oss framför den och käka av bara farten. Ska bli kul att slänga resterna av pickniken på förbipasserande bussar och dylikt.

Hoj hoj på ett tag!

2010-06-14 Gosig

God morgon, Lars med familj!

Idag har jag börjat förbereda mig inför sommaren. Jag har knäckt grenar som jag sparar till virke för en både stor och ståtlig eld någon gång i höst. Jag hr även skalat vindruvor som jag även har hunnit frysa in och delvis ätit upp.

Nu ska jag koka vatten, mysigt!


2010-06-13 19:41 Knivskarpt läge, Musse!

Tjo din buse!

Nu har jag svalt sista biten rabarb, och rensat tänderna med tungspetsen. Vad jag tänkte ägna mig åt resten av dagen är att slipa min ena sänggavel tills den får formen av en from getpöjk.  Om du, Lars inte vet vad en getpöjk är, är du aningen bakom flötet, men om du klickar HÄR blir du varse om vad det rör sig om! Jag tror att det här kan bli en intressant övning.


2010-06-13 Aska

Nu sitter jag och tuggar på en skalad rabarb, mycket god. Jag känner mig nöjd.


2010-06-13 11:10 Plirande gråsparvar är inget för mig

Godmorgon du underbara Lars!

Efter min krävande tältning har jag känt att jag behövde vila upp mig och bara ta hand om mig själv ett tag. Det har jag också gjort, och det var rätt trevligt. Dock skedde ett litet missöde igår när jag skulle tillaga lite fattiga riddare. Eftersom man helst undviker onödigt arbete tänkte jag att jag kunde sitta vid köksbordet, doppa brödskivorna i geggan och kasta dem till stekpannan på spisen (som jag knutit ett snöre till så att jag skulle kunna skaka runt lite). Min briljanta idé fungerade alldeles utmärkt tills min spefågel till granne satte igång att klippa gräset. Som du förstår satt jag ju alldeles lugn och fin där och gräddade perfekt fattig riddare efter perfekt fattig riddare, men så bestämmer sig den där grannen för att dra igång sin gräsklippare! Tänkte människan inte på att vederbörande kunde skrämma livet ur sin harmlösa granne?!? Jag blev såklart livrädd och trodde att det var en tiger som hoppat upp på mitt tag, och mitt i förskräckelsen drog jag lite väl hårt i mitt snöre och min 37:e fattig riddare flög iväg med en hejdundrades fart och satte sig med ett smack rakt på min hjässa! Satan till granne man har, alltså. Men, klipsk och förnuftig som jag är, kom jag på att en fattig riddare på huvudet är underbart, man kan blir ju aldrig hungrig, och om man nu skulle bli det kan man ju bara grabba tag i en liten hårtäckt fattig riddare-bit, och vips är hungern borta! Dessutom slipper man onödig disk.

TJO PÅ EN STUND, DIN TVEKLÖSA HUND!

2010-06-12 Jag lever!

Hej, Lars!

Jag vill bara tala om för er tappra läsare att jag, attackbebis faktiskt lever, tro det eller ej. Anledningen till att jag inte har kunnat skriva är att jag har tältat i exakt sex dagar. Jag utmanade mig själv i tältning i trädgården, och jag antog ju självklart utmaningen, självsäker som bara jag är! Jag sattet upp ett tält och har sovit och varit där i sex dagar. Det lustigaste av allt var när ingen mindre än grannen min kom och hälsade på och redogjorde om varför det är fegt att ställa fram ost på bordet när man inte är hemma. Jag svarade bara bittert jag inte kunde veta att det inte var någon hemma... jaa, man vet ju aldrig.

Idag, nu när jag är på benen igen så tänker jag bara sitta här och njuta av golvvärmen, eller rättare sagt jag kommer ligga och mysa på golvet hela dagen. framåt midnatt kommer jag nog gå upp och ät allt som kommer i min väg! HA-HA-HA! Underbart!

Hej då, tvtangent!

2010-06-06 16:56 Odenplanets högsta litterära munhuggare

Goddagens Lars!
Idag är det Bulgariens nationaldag, om jag inte minns fel. Grattis Bulgarien, hoppas du får en innehållsrik eftermiddag! Under natten har jag utfört olika forskningsprojekt under min TV-möbel. De flesta gick ut på att ta reda på vad som händer om man lägger 53 ostbågar i en kanna lemonad och sedan dricker det i 7 klunkar. Det som hände var att en otrolig vällustkänsla spred sig i kroppen och man blev glad i hågen.

Nu hade jag tänkt att lana Hem till gården ett tag, innan jag grillar grannens katt över påskbrasan. TJOHO!


2010-06-06 00:52 Crêpesfest

Goddag, Larsa!

Idag har jag bland annat färgat min ena högersko ljuslila. Den blev fin och ljuslila, men de små knäppena på ovansidan (ungefär där den höga vristen är) blev något ljuslila. Som avslutninga på denna färgning gick jag och drog på mig lite halsfluss, och badade fötterna i en karantän. Kul som sjutton, om jag får säga det själv!

Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng runt lyktstolpen innan jag stoppar in Aurora i lite sjögräs, så att hon sover gott och luftigt. Ni som undrar var Lösnäsa har tagit vägen så gör jag det också. Han är borta, borta med vinden. Jag saknar min luftfuktighetskännslige vän.


2010-06-04 19:04 KLISTERTUBEN HAR ANFALLIT

Hej LARSA!!!
 Herre min gud vad länge jag har varit borta! Anledningen till detta är att min klistertub som jag har i örngottet en natt plötsligt öppnades och när jag vaknade satt örngottet fast i mina vackra testar!!!! Varje gång jag gått hit för att låta dig ta del av mitt öde, har jag gått förbi hallspegeln och synen gör mig verkligen förkrossad. Det slutar hela tiden med att jag ligger i en hög under grovsoporna och gråter öronen ur fejjan. Fast idag har jag kommit på en ny idé, jag har nämligen vänt örngottsfrisyren till något positivt. Varje gång jag ser mig spegeln blir jag överlycklig över min obeskrivliga skönhet. TJOHO!!!

Förresten så har Indigo och Hjalmar fått valpar. De fanns helt plötsligt där i bunken i förrgår och plaskade runt som om de blivit träffade av en torped. De är fem stycken och jag har döpt dem till Prikkla, Mauro, Aurora, Lisbet och Gunde. ASFINA namn, faktiskt. Jag har funderat på att ordna en inflyttningsfest för de små liven i morgon, det skulle väl vara att välkomna jävlarna på ett trevligt sätt?

RSS 2.0